Lezersnieuws

Hart van Vathorst doet mee aan NLdoet

Op vrijdag 9 en zaterdag 10 maart organiseert het Oranje Fonds voor de 14e keer NLdoet. Ook Hart van Vathorst organiseert leuke klussen om iets voor een ander te kunnen doen en bovendien leuke nieuwe mensen te leren kennen. Op 10 maart staat de koffie klaar voor alle vrijwilligers.

tweedehands kinderkleding- en speelgoedbeurs in Schothorst

Spring is in the air! Tijd om de kledingkast van de kinderen weer eens goed te inspecteren. Zijn ze uit hun zomerkleding gegroeid? Geen nood, op de gezelligste tweedehands kinderkleding- en speelgoedbeurs van Amersfoort shop je snel een nieuwe garderobe bij elkaar. Ben jij er ook weer bij?

Textielles voor kinderen van 8 tot 12 jaar op vrijdag

Op vrijdag 9 maart start een nieuwe serie kennismakingslessen textiel bij Crea Ria. Elke les wordt een klein werkstukje gemaakt met een andere techniek: bijvoorbeeld textielverven, vilten, borduren, haken, knopen en naaien.

fluitiste Abbie de Quant en pianiste Elisabeth van Malde spelen in Mannenzaal

Ook dit jaar organiseert de Mannenzaal weer een aantal concerten in de serie "Mannenzaal Klassiek".

Droompop band Mayra Orchestra in Mannenzaal

Op zaterdag 3 maart zal de Nederlandse Droompop band Mayra Orchestra neerstrijken in Amersfoort voor een optreden in de Mannenzaal. Het optreden is onderdeel van Mayra Orchestra's betoverende voorjaarstour langs een aantal prachtige kapellen en kerken.

Paasspel: Jezus is gestolen!

Op zaterdag 31 maart, de dag voor Pasen, wordt in de Fonteinkerk een Paasspel gespeeld: Jezus is gestolen! Het is een theater- en muziekstuk dat speciaal voor deze gelegenheid is geschreven. Kinderen, tieners en volwassenen zullen allemaal hun bijdrage leveren.

Beter leren schrijven bij Taalhuis Amersfoort

Het schrijven van een kaartje, een boodschappenlijst, een brief of het invullen van een formulier is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Daarom organiseert Taalhuis Amersfoort een nieuwe cursus Beter leren schrijven.

Solo (strop) Daskunst Expositie in Museum Soest

Voorjaars vakantie voor de deur.....leuk cultureel uitje voor jong en ouder,

naar Museum Soest (1e etage) met veel nieuwe (strop) Das-Art kunstwerken

o.a. Escher...Mondriaan...veelzijdige kleuren en herkenbare creaties van Amersfoorter Cor van de Geest.

Leven in Relatie Schilderijen van Wouda Koelewijn

Wouda laat in haar werk zien dat mensen niet los te zien zijn van hun omgeving. De vraag is hoe mensen zich tot elkaar en hun omgeving verhouden. Het gaat daarbij niet zozeer om het verkrijgen van antwoorden, maar om het ontdekken, opmerken en om het blijven zoeken, het samen op weg zijn.

Vintage Experience Day

Heb je zin in een feestje? Kom dan naar de Vintage Experience Day op zaterdag 10 maart in Amersfoort. Neem een kijkje in onze mooi versierde showroom en vraag onze monteur het hemd van het lijf.

Pagina's