Lezersnieuws

Collecte Roparun 2018

Roparun 2018 staat weer voor de deur.

Ook dit jaar doet Team 209 de MAD-Runners weer mee aan de Roparun en daarom gaan onze teamleden in de week van 30 april tot 5 mei huis aan huis collecteren in Amersfoort.

Amnesty Amersfoort loopt mee met ‘Nacht van de Vluchteling'

Van zaterdagavond?16 juni aanstaande tot zondagmorgen 17 juni?vindt de Nacht van de Vluchteling plaats. Amnesty Amersfoort loopt ook met een groep betrokken leden mee. Een aantal bekende Nederlanders zal ook meelopen zoals Art Rooijakkers (o.a.

Pro Wrestling keert terug in de Fluor!

Afgelopen oktober koos Pro Wrestling Holland (PWH) Amersfoort voor het eerst als strijdtoneel en goed nieuws, we komen terug! Zondag 13 mei komen we de grote zaal van Fluor weer op stelten zetten!

Kinderavondwandeling landgoed Schaffelaar

BARNEVELD ? Lekker lang op en samen met de (klein)kinderen een frisse neus halen.

Filmprogramma De Lieve Vrouw

ACTUEEL FILMPROGRAMMA DO 26 APR T/M WO 2 MEI

PREMIÈRES

Levelfour koopt glasvezelnetwerken bedrijventerreinen van Stepco

ONDERNEMERS PROFITEREN VAN SNELLER EN BETER INTERNET

 

Jennifer Lopez bij Inglot Cosmetics

INGLOT Cosmetics met een vestiging in de Lange straat in Amersfoort. Inglot heeft afgelopen periode in het diepste geheim samen met Jennifer Lopez gewerkt aan een exclusieve Jennifer Lopez make-up collectie.

Programma 'Fit in 10 weken' voor vrouwen van start.

De Amersfoortse Buurtsportcoaches starten een nieuw beweegproject speciaal voor vrouwen; “Ladies2move; Fit in 10 weken”. Dit programma richt zich op méér bewegen en het werken aan een gezonde leefstijl.

30e Fiets- en Wandeltocht voor senioren.

De vrijwilligers van Plussers Sport Amersfoort (PSA) organiseren in samenwerking met de Amersfoortse Buurtsportcoaches op zaterdag 28 april voor de 30e keer de wandel- en fietstocht.

Wat een seizoen, Forza dames 2 is kampioen

Het volleybalseizoen zou dit jaar in teken staan van leren en gewoon lekker spelen. Handhaven in de eerste klasse was dan ook de doelstelling voor dit jaar, voor het tweede dames team van Forza Hoogland.

Pagina's