Lezersnieuws

MIA eerste Rookvrije Sportclub in Amersfoort

Korfbalvereniging MIA is de eerste Geheel Rookvrije Sportclub in Amersfoort. Sinds afgelopen mei heeft de club een rookvrij buitenterrein. Met haar rookvrije beleid sluit MIA aan bij 'Op weg naar een Rookvrije Generatie', een initiatief van de Hartstichting.

Theater Toermalijn speelt "Raponsje (4+)"

In het sfeervolle Koetshuis in Park Randenbroek speelt Camilla de mooiste verhalen met haar poppen.

Najaarsconcert 'in Franse sferen'

Op D.V. zaterdag 4 november 2017 geeft het Christelijk Gemengd koor 'Cantate Deo' o.l.v. Peter Eilander een groot Najaarsconcert 'In Franse sferen' in de Sint Joriskerk in Amersfoort.

Programma

Cursus Duurzaamheid in humanistisch perspectief

Wat betekent duurzaamheid en wat kunnen wij daar zelf aan bijdragen? Wat zijn inspirerende voorbeelden? Wat leren hedendaagse filosofen ons? Dat zijn vragen die in de de cursus Ecohumanisme en filosofie op vier dinsdagavonden in een groep van maximaal 14 deelnemers aan de orde komen.

Open dag Atelier Alewijn - wades naar wens

Elke eerste maandag van de maand kunt u een kijkje komen nemen bij Atelier Alewijn. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van begraven of cremeren in een lijkwade, of wilt u de stoffen en de wades bekijken, kom dan gerust even langs.

Leer Nordic Walking in Leusderkwartier

Vanaf dinsdagmiddag 10 oktober organiseert atletiekvereniging Altis drie Nordic Walking-clinics vanuit Wijkhuis de Driehoek in Leusderkwartier. Deelname is kosteloos.

Twee dagen introductie in de kabbala in De Expeditie op 4 en 5 november 2017 door Magda van der Ende

Kennismaking met de figuur van de levensboom staat centraal. Met behulp van de figuur van de levensboom is door de eeuwen heen kennis en wijsheid opgeslagen, geordend en overgedragen.

Basis Workshop PSYCH-K®

PSYCH-K is een wetenschappelijk bewezen benadering om op snelle wijze stress, je manier van denken en negatieve emoties te veranderen en daarmee duurzame veranderingen in je leven te creëren. PSYCH-K is bovendien een eenvoudige en vriendelijke methode om zelf toe te passen.

Nordic Walking clinics in Leusderkwartier

Vanaf dinsdagmiddag 10 oktober organiseert atletiekvereniging Altis drie Nordic Walking-clinics vanuit Wijkhuis de Driehoek in Leusderkwartier. Deelname is kosteloos.

Pagina's