Lezersnieuws

fietstocht Austerlitz

De komst van gelukszoekers uit Lucky Luck kennen we allemaal maar dat dit zelfde fenomeen zich ook hier in de regio heeft afgespeeld, weten er maar weinig. In de strips loopt het meestal goed af, maar hier eigenlijk niet. Een spannend en voor velen onbekend verhaal.

Peutergym bij Mums&more

Stoeien, klimmen, springen, ballen, schommelen, spelletjes doen en nog veel meer! Dat kan bij de les van peutergym!

Op zaterdag 9 september start er een nieuwe reeks van 3 lessen.

Mocht je een keer niet kunnen, geen probleem.

Dreumesgym bij Mums&More

Lekker rennen, klimmen, koprollen, door tunnels kruipen en nog veel meer! Dat kan in deze dreumesgymles! Veel bewegen, weinig stilzitten, gezellig samen bezig zijn.

Op vrijdag 9 september start er een nieuwe reeks van 6 gymlessen. De les is van 11.30-12.15.

Baby gym&yoga bij Mums&more

Lekker klimmen en klauteren, rollen en gooien en speelse oefeningen doen samen. Bij baby gym&yoga hoeven kinderen niet stil te zitten, krijgen ze de ruimte om te bewegen en wordt er gekeken hoe het kind verder uitgedaagd kan worden.

Mannenlabel Only & Sons opent de deuren in Amersfoort

Vrijdag 4 augustus zal mannenlabel ONLY & SONS - kortweg SONS - de deuren openen aan de Utrechtsestraat in Amersfoort. De winkel bevindt zich in hartje centrum.

De poëzie van Park Randenbroek ontdekken

Houd je van buiten, gedichten en spelen met taal?

Inschrijven tiende Utrechtse Heuvelrugestafette

De atletiekvereniging Triathlon organiseert dit jaar op 24 september voor de 10e keer de Utrechtse Heuvelrugestafette. Een estafetteloop over 100km met start en finish in Amersfoort bij het clubhuis van de vereniging in bos Birkhoven. De estafette is opgebouwd uit 10 etappes van ongeveer 10 km.

Wandeling Anderstein

Landgoed Anderstein is een modern landgoed met een rijke afwisseling van nieuwe en oude natuur, akkers, weilanden en is gelegen op de flank van de Utrechtse Heuvelrug. Tijdens deze 13 km lange wandeling is veel te zien over de staat van ons landschap in 2017.

Sportzomer in volle gang

De zomervakantie is in volle gang. Dat betekent al twee weken lang Sportzomerpret! Kinderen, volwassenen en senioren vermaken zich met de vele activiteiten die georganiseerd worden door verschillende (sport)verenigingen en de Amersfoortse buurtsportcoaches.

Pagina's