Columns

Joop de Keijzer

Columnist:

Joop de Keijzer

70 jaar jong

Uw stukkiesschrijver heeft allemaal verjaardagskaarten ontvangen op zijn zeventigste verjaardag. Ze waren zowaar ook nog eens keurig op tijd. Met lieve tekstjes en gelukwensen. Enkele digitale felicitaties en tekstberichtjes. Iedereen heel hartelijk dank voor jullie lieve woorden.

Bianca Snel

Feestje

Ik kijk naar de mosterdvlekken op het plafond. Het zijn de moeilijk uitwisbare sporen van een geweldige oudejaarsavond in ons huis in Nieuwland. Ik schrijf dit op 1 januari, in een nieuw jaar met nieuwe kansen. Het huis en onze kleren ruiken naar de rook en de drank van gisteravond.

Op het nieuwe jaar!

Wordt het op 8 januari een Nieuwjaarsreceptie of word het een festival? Nee, het word een NieuwjaarsReceptival! Geniaal bedenksel van de ambtelijke feestcommissie daar op het stadhuisplein. Zie het zo voor me.

Joop de Keijzer

Columnist:

Joop de Keijzer

Hoogstandjes

In de laatste week van 2017 heb ik genoten van drie hoogstandjes. Op eerste kerstdag in charmant gezelschap van zes! dames genoten van een 'Sharing Dinner' in DLC restaurant op de Wagenwerkplaats in het Soesterkwartier.

Bianca Snel

Fijn

Ik was eigenlijk van plan om te gaan zeuren over de bus die bijna nooit op tijd komt aangezien ik deze week wederom in de kou heb staan wachten.

Joop de Keijzer

Columnist:

Joop de Keijzer

Een kerstkaart graag!

Mevrouw De Keijzer besteedt veel aandacht aan haar kerstkaarten. Iedereen waarvan we een kerstkaart ontvangen krijgt een waar kunstwerkje terug. Helaas zijn van de vier velletjes kerstzegels er maar twee gebruikt.

Joop de Keijzer

Columnist:

Joop de Keijzer

De Lijsttrekkers

Uw stukkiesschrijver komt ze vanaf nu wat vaker tegen, de lijsttrekkers van de Amersfoortse politieke partijen. De kerstborrels, oudejaar- en eindejaarborrels zijn uitermate geschikt om de dames en heren tegen het netwerkende lijf te lopen.

Bianca Snel

Kerstmannen

Ik heb een echte kerstman thuis. Zo eentje die alle kerstversiering en kersthuisjes al weken klaar heeft staan, het liefste een verlicht rendier op het dak zet en al weken in de kerst starthouding staat.

Joop de Keijzer

Columnist:

Joop de Keijzer

Klaar met hulpsint

Het zit erop. De echte Sinterklaas is terug naar zijn residentie in zonnig Spanje. Uw stukkiesschrijver zijn taak als bijklussende hulpsint is bij deze beëindigd. Ruik nog dagelijks de lijm die mijn fraaie statige baard op zijn plaats moest houden.

Pagina's