• Blur your mind

    Steve Lomas
  • Blur your mind

    Steve Lomas

Blur your mind

14-09-2017, 11:41 | Lezersnieuws |

Datum:

zondag 1 oktober 2017, 09:00 tot 10:30

Locatie:

Mooierstraat 18, Binnenstad
Blur Your Life
Binnenstad

BLUR YOUR MIND

Op zondag 1 oktober 2017 is de workshop 'Blur your mind' bij Blur. Een laagdrempelige meditatie-ochtend in een inspirerende omgeving voor beginners én gevorderden.

Onder begeleiding van masseur Steve Lomas krijg je grip op je gedachten en een les in onthaasten. Doordat de meditatie zittend op de grond is blijf je in je 'comfortzone', dit maakt het de ideale kennismaking met meditatie. Afsluitend staat er een gezond powerontbijt klaar.

Meditatie, in al zijn verschijningsvormen, intrigeert Steve al sinds de 70'er jaren. Als masseur en massage docent kan hij er ook niet omheen, want meditatie zit, net als massage, een mens dicht op de huid. En net als massage gaat meditatie over: voeten op de grond houden. Want: hoe anders kun je thuiskomen?!

De workshop vindt plaats bij Blur op de Mooierstraat 18. Blur is een combinatie van winkel en café waar je terecht kan voor originele cadeaus. Voor een ander óf jezelf.

De ochtend is van 09.00 - 10.00 uur met aansluitend ontbijt. Deelname bedraagt € 10,- per persoon, aanmelden kan door een mail te sturen naar hello@bluryourlife.com t.a.v. Maaike Oosting.

--------------------

Maaike

hello@bluryourlife.com

033-4400203

----