Bridgedrive op het water voor iedere bridger

30-11-2017, 21:51 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 13 januari 2018, 12:00 tot 18:00

Locatie:

Jachthaven de Otter, Oud Loosdrechtse Dijk 131, Amersfoort
Bridgeboot op de Loosdrechtse plassen
Amersfoort

Wij zijn op dit moment bezig met het organiseren van een uniek bridge evenement ook wel een 'bridgedrive' genoemd. Meestal vind een bridgedrive in een kroeg, tuin, zaal of kerk plaats, maar dit keer niet; want wij gaan namelijk op het water bridgen! Wij kunnen 65 paren, 130 bridgers in totaal ontvangen op onze 'bridgeboot' op de Loosdrechtse plassen.

Het idee is ontstaan doordat ik (Vincent) samen met mijn oma over haar geliefde sport 'bridge' aan het praten was en wij op het idee kwamen om een keer een unieke bridgedrive te organiseren bij haar in de buurt. Zij bridged zelf op bridge club 'De Boei' in Vinkeveen en woont aan de Vinkeveense plassen. Dus om het water- element hierbij te integreren was al snel geboren. Nadat mijn oma dit idee met haar bridge vrienden op haar weekelijkse bridgeavond had besproken, wisten wij het zeker; dit moeten wij proberen!

Omdat mijn oma 93 jaartjes jong is, heb ik de organisatie deels in handen genomen en probeer nu het evenement bij zoveel mogelijk bridge clubs te promoten.

Dit is de tekst van onze flyer, die wellicht ook gebruikt zou kunnen worden:

Wij organiseren 13 januari een unieke bridgedrive op het water. 'Bridge Op De Plassen' is een nieuw concept waarbij wij u meenemen naar één van de mooiste vaarroutes in Nederland.

De Loosdrechtse plassen staan bekend om het unieke natuurgebied met de trekgaten, de beroemde Kalverstraat, de Kievitsbuurt en de vele mooie buitenhuizen aan het water. Tijdens en tussen de rondes door zullen er drankjes en hapjes geserveerd worden.

Voor meer informatie en inschrijvingen bezoekt u de officiële website bridgeopdeplassen.nl. Uw inschrijving is pas definitief indien het inschrijfgeld (€69,- per paar, €34,50 p.p.) is ontvangen.