Bridgeles voor starters

05-09-2016, 22:30 | Lezersnieuws |

Datum:

maandag 3 oktober 2016, 19:30 tot 22:00

Locatie:

, Amersfoort
Adventkerk Amersfoort
Amersfoort

Op 3 oktober 2016 begint een serie van 12 bridgelessen voor starters. De cursus is bedoeld voor iedereen die het bridgespel wil leren via een moderne methode. Maar ook als iemand de kennis wil ophalen omdat hij al enige tijd niet meer gespeeld heeft is het volgen van deze cursus een aanrader.

Bridge is een spannend en boeiend kaartspel dat een heel leven met veel plezier gespeeld kan worden. Bij bridge wordt er samengespeeld met een partner tegen twee tegenstanders. De bedoeling van het spel is om meer punten te halen dan de tegenstanders o.a. door zoveel mogelijk slagen te maken. Dit wordt gedaan door logisch te denken en in te spelen op de ontwikkelingen tijdens het spel. Dit klinkt moeilijker dan het in werkelijkheid is. Want iedereen kan leren bridgen! Omdat er tegen een ander paar gespeeld wordt is bridge een sociale sport. Bridge kan overal gespeeld worden. Bij iemand thuis, bij een vereniging of in een café. Als je maar met zijn vieren bent. De spelregels zijn wereldwijd hetzelfde.

Jaap Ravenhorst gaat de lessen geven. Hij bridget zelf al vele jaren en wil zijn kennis graag op anderen overdragen. De lessen worden gegeven op de maandagavond van 3-10-2016 t/m 19-12-2016 in een ruimte van het Adventcentrum te Amersfoort. Heeft u interesse of wilt u meer informatie over de lessen of de kosten stuur dan een e-mail naar: ravenhorst.bridge@outlook.com