• Impressione Capelli Milano Salon IdeeAal

  Simon Kuyvenhoven
 • Capelli Milano Directeur Alexander Pijpers

  Simon Kuyvenhoven
 • Femke ten Hoven- Salonassistente

  Simon Kuyvenhoven
 • Team Capelli Milano Salon IdeeAal

  Simon Kuyvenhoven

Capelli Milano: salons met meerwaarde

27-08-2017, 16:20 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 2 september 2017, 15:00 tot 19:00

Locatie:

Stationsstraat 8, Amersfoort
Capelli Milano Salon IdeeAal tov NH Amersfoort Hotel
Amersfoort

Twee jaar na High Amersfoort, de catwalk met ondernemers en het toen daarbij behorende magazine, komt Alexander Pijpers van Salon IdeeAal weer met een gepassioneerde noviteit in Amersfoort. Hij presenteert op 2 september a.s. tijdens zijn jubileumfeest de nieuwe zaak Capelli Milano Salon IdeeAal ,Stationsstraat 8, alhier en laat dan zien en horen wat hij met Italian style bedoelt en wat ten grondslag ligt aan het concept Capelli Milano.

Capelli (haar) Milano brengt deze 'no nonsense-kapper' nu naar een totaalpakket: haar-kleding-image. Zo zal hij in zijn salon verschillende soorten kunst presenteren,bijvoorbeeld lakkunst uit Vietnam en een vernieuwend onderdeel: herenkostuums die op maat gemaakt worden. Alexander zegt: 'haar is een vorm van kunst omdat je als kapper gaat vormgeven met haar om daarmee een image voor/van de klant neer te zetten.' En zoals inmiddels misschien bekend is, draait alles voor deze haarkunstenaar ook om het verbinden van mensen en ondernemingen. Door zijn klanten komt hij met zoveel diverse mensen en werkdisciplines in aanraking dat hij deze mensen aan elkaar weet te verbinden. In het centraal gelegen keukenblok in de zaak zal hij Italiaanse hapjes presenteren die gemaakt worden door Niels van Zwieten, een aankomend chef-kok. Er worden Capelli Milano avonden georganiseerd, er zijn fotoshoots, twee maal per jaar een show en een prachtig glossy magazine met echte inhoud. Zo vindt U deze keer in het magazine Capelli Milano acht diepte-interviews met bevlogen ondernemers van divers pluimage. Allemaal mensen die via Capelli Milano in verbinding staan. U treft een interview met de initiatiefnemer van dit alles Alexander Pijpers, met koordirigente Marijke, met sopraanzangeres Claudia die onder andere huiskamerconcerten organiseert en een businessbedrijf heeft, met beeldend kunstenares Anna, aankomend kok Niels, de vormgever van het magazine Harper, de fotograaf Simon die naast zijn werk voor het magazine het prachtige en unieke boek 'Colors of the jungle' heeft gemaakt en met de interviewer en tekstschrijver. Er is nog veel meer te zien en te lezen in het magazine Capelli Milano.

Waar het zeker ook over gaat is om kappers te verbinden door salons te laten samenwerken. Zo krijgen die salons support op maat, naamsbekendheid en gaan ze samen een nieuw keurmerk ontwikkelen waarbij de klant het succes bepaald.

Kappers-verbinden-Amersfoort.

www.salonideeaal.com .