• Bob Kauffmann en Daniël Kool

    niet bekend

Concert bariton Bob Kauffmann en pianist Daniel Kool

07-12-2017, 22:00 | Lezersnieuws |

Datum:

zondag 17 december 2017, 12:00 tot 14:00

Locatie:

Westsingel 47, Amersfoort
Kapel van Mannenzaal
Amersfoort

In de decembermaand mag in de serie 'Mannenzaal Klassiek' een kerstconcert natuurlijk niet ontbreken. Ook dit jaar zullen Bob Kauffmann (bariton) en Daniel Kool (piano) u trakteren op een mooi sfeervol concert.

Deze middag wordt een kerstconcert gegeven zonder kerstmuziek. Het programma omvat liederen die het raadsel van het menselijk wezen op heel verschillende indringende manieren raken. Rond Kerstmis kan dat voor velen een betekenis hebben.

Op het programma staan de cyclus 'Schwanengesang' van componist Franz Peter Schubert en 'Songs of travel' van Ralph Vaughn Williams.

Het aantal plaatsen is beperkt, dus reserveren is gewenst, via email: info@mannenzaal.nl

Kaarten:in de voorverkoop € 12,50, verkrijgbaar bij muziekhandel Van Hooren & Van Hees, Zuidsingel 7 of via email: info@mannenzaal.nl. Indien u kaarten voorafgaand aan het concert aan de zaal koopt, betaalt u € 15,00.

Bob Kauffmann, aanvankelijk pianist, zingt al zo'n 40 jaar en heeft les gehad van vele befaamde docenten. Daniël Kool begon met pianospelen op zijn vijfde, werd op zijn elfde aangenomen in de talentenklas van het Conservatorium van Amsterdam en is ondertussen uitgegroeid tot een pianist van formaat, die regelmatig in binnen- en buitenland optreedt.