• haarknipcursus

    van de beld

Cursus Haarknippen en Styling van start

13-08-2017, 16:50 | Lezersnieuws |

Datum:

dinsdag 3 oktober 2017, 19:00

Locatie:

Spinetpad 2, Zielhorst
Wijkcentrum 't Middelpunt
Zielhorst

Een cursus Haarknippen en Styling start op dinsdagavond vanaf 3 oktober in Wijkcentrum 't Middelpunt in Amersfoort. Na de cursus van 10 lessen kan je het haar van je partner, kinderen of kennissen knippen. Handig en voordelig.

Haarknippen lijkt misschien moeilijk maar in de cursus leer je stap voor stap de juiste knip technieken, nodig voor een goed resultaat. Ook Haar Styling komt aan de orde.

Bovendien is er altijd een leuke sfeer tijdens de cursus waaraan max. 10 personen meedoen. Kortom gezellig, nuttig en leerzaam.

De cursus wordt gegeven door Odet. Zij geeft op diverse plaatsen in en rond Amersfoort al meer dan tien jaar haarknipcursussen met veel succes en plezier. Er is een cursus voor beginners en voor gevorderden. Aan het eind van de cursus krijg je een certificaat.

Voor de nieuwe cursus zijn nog plaatsen vrij. Als je zin hebt in een leuke dinsdagavond en graag iets van het Haarknippen en Styling wilt leren, is dit een cursus voor jou.

De cursus start 3 oktober 2017 om 19.00 uur of 20.30 uur in Wijkcentrum 't Middelpunt, Spinetpad 2 in Amersfoort.

Het zijn totaal 10 lessen van 1,5 uur. Stuur even een mail naar haarknipcursus@gmail.com om je op te geven. Of bel: 033-4557221.