• Daniel Kramer en Sabine Wüthrich

    niet bekend

De vier jaargetijden in de Mannenzaal

18-10-2017, 21:20 | Lezersnieuws |

Datum:

zondag 29 oktober 2017, 13:30 tot 15:30

Locatie:

Westsingel 47, Amersfoort
Kapel van Mannenzaal
Amersfoort

Amersfoort Klassiek organiseert een weekend vol muziek, met als thema 'De vier jaargetijden'. Veel beroemde componisten, zoals Vivaldi en Piazolla hebben dit thema in hun composities verwerkt. In de Mannenzaal zullen pianist Daniël Kramer, zangeres Sabine Wüthrich en zanger Bob Kauffmann dit thema in muziek uitbeelden.

Het programma bestaat uit werken voor pianosolo (Debussy), liederen (Brahms, Mahler, Fauré) en duetten (Schumann, Mendelssohn, Fauré en Saint-Saëns). Een fraaie afwisselende bloemlezing uit de vele op de seizoenen geïnspireerde werken uit het klassieke repertoire.

Kaarten: in de voorverkoop € 12,50, verkrijgbaar bij muziekhandel Van Hooren & Van Hees, Zuidsingel 7 of via email: info@mannenzaal.nl. Kaarten bij de kassa kosten € 15,00

Daniël Kramer is een voortreffelijke pianist, die onder meer het prinses Christinaconcours won. Naast vele optredens in binnen- en buitenland, is hij een veelgevraagde begeleider van topmusici. De Zwitserse zangeres Sabine Wüthrich is eveneens diverse malen onderscheiden bij concoursen en wordt geroemd om haar muzikale innemende interpretaties. De Amersfoortse Bob Kauffmann vult hun met zijn warme baritonstem aan.