• 2e Groeistad ToerTocht

  GJH Nederend
 • idem

  idem
 • idem

  idem
 • logo

  fiets033

Eerste Fiets033 weekend: de tweede Groeistad Toertocht

23-04-2016, 15:30 | Lezersnieuws |

Datum:

zondag 29 mei 2016, 08:00 tot 15:00

Locatie:

Amersfoort

De 2e Groeistad ToerTocht op zondag 29 mei a.s.

De GROEISTAD TOERTOCHT is een schitterende wielertocht in het eerste Fiets033 weekend voor recreatieve racefietsers. De GROEISTAD TOERTOCHT wordt in 2016 voor de tweede keer georganiseerd! De route is een mix van pittige klimmetjes, afgewisseld met vlakke stukken en glooiend heuvellandschap. Je kan kiezen uit drie verschillende afstanden: 50 km, 80 km of 130 km. Alle drie routes zijn uiteraard goed uitgepijld.

Alle afstanden (50 km, 80 km en 130 km) kunnen tussen 8.00 en 10.30 uur van start gaan vanaf sportpark Zielhorst.

De tijdsregistratie stopt om 16:00 uur. D

De GROEISTAD TOERTOCHT is een recreatieve toertocht en geen wedstrijd! Maar de deelnemers worden wel uitgedaagd om te klimmen afhankelijk van welke afstand er gefietst wordt. Er zal tijdwaarneming tijdens deze klim plaatsvinden evenals de laatste finale kilometer op het wielerparcours van WV Eemland en hiermee wordt er een klassement opgemaakt voor iedereen.

Extra leuk om op het finishpodium op de foto te gaan omdat iedereen die finisht een winnaar is. Na de finish kunnen de deelnemers/sters op de foto met een heuse de Ronde Mister en/of Miss..

Op het terrein is er na afloop gelegenheid tot het masseren van je stram geworden spieren.

Onder de deelnemers bevinden zich getalenteerde renners, die werken aan hun grote droom om ooit profwielrenner te worden. WV Eemland wil getalenteerde wielrenners de kans bieden hun talent verder te ontwikkelen.

Elke deelnemer ontvangt bij de finish een leuke attentie. Er zijn originele food- en drinkgelegenheden zodat er nog gezellig nagepraat kan worden. Ook zal er een groot scherm zijn met wielerbeelden en is er een DJ met speaker/interviewer. Daarnaast zullen er bekende wielrenners zijn en zijn verschillende bijzonderheden te beleven op het finishterrein.

De GROEISTAD TOERTOCHT heeft de ambitie dat er een groot aantal vrouwen zullen deelnemen. Redenen genoeg om mee te doen:

- Extra toiletten bij start en finish en fouragepunten

- Apart tijdenklassement voor vrouwen

- En natuurlijk de Ronde Mister…

De GROEISTAD TOERTOCHT werkt met online voor-inschrijving gekoppeld aan iDeal. Er is een limiet van 3.000 deelnemers. Het is raadzaam om tijdig in te schrijven. Voor-inschrijven kost € 15,00. Na-inschrijven op de dag zelf kost € 18,00.

Meer informatie;

Info@Fiets033.nl

http://www.fiets033.nl/2e-groeistad-toertocht

http://www.fiets033.nl/

https://www.facebook.com/Fiets033/