• Flyer Jongens sportdag

    SRO
  • Flyer Meiden sportdag

    SRO

'Flink zweten en gezond eten!'

07-12-2016, 08:41 | Lezersnieuws |

Datum:

vrijdag 16 december 2016, 16:15 tot 18:45

Locatie:

Zangvogelweg/Leonorehof 125/3, Amersfoort
Sportdah Midland/Sporthal Schuilenburg
Amersfoort

Een sporthal gevuld met 100 tieners, een aantal fanatieke trainers en een lekkere gezonde maaltijd. Vrijdagmiddag 16 december is het weer zover voor de jongens en meiden uit Amersfoort. 100 jongens en 100 meiden kunnen deelnemen aan Only Girlz Allowed en Sports4Men waarbij zij kennismaken met de leukste sporten van Amersfoort.

In sporthal Midland kunnen de meiden uit de 1e en 2e leerjaar van het middelbaar onderwijs kennis maken met: afro-dance, volleybal en boksen. Olympisch zilveren medaille winnares Nouchka Fontijn zal de dames de fijne kneepjes van het boksen bijbrengen! Mis deze kans niet!

Voor de heren is sporthal Schuilenburg geopend en staan free-runnen, voetbal en zelfverdediging op het programma. Allemaal aangeboden door verenigingen uit de regio. Omdat het sporten de nodige energie kost wordt er op beide locaties een gezonde maaltijd aangeboden door B.Slim en Friesland Campina. Na het eten kan iedereen meedoen aan een Battle over gezonde leefstijl.

Zit je in de 1e of 2e jaar van de middelbare school en wil je graag meesporten op 16 december tussen 16:15 en 18.45 uur? Schrijf je dan snel in bij Buurtsportcoach Lauret Sanders: Lsanders@sro.nl, met jouw naam en telefoonnummer. Kosten voor de sportdag zijn 2 euro per deelnemer (incl. maaltijd).