• Flyer te vinden in de winkels

    Mariska Jacobi
  • Herfstfeest Euterpeplein

    Mariska Jacobi
  • Herfstfeest Euterpeplein

    Mariska Jacobi

Herfstfeest Euterpeplein

27-10-2017, 12:30 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 11 november 2017, 12:00 tot 17:00

Locatie:

Violenstraat, 45 Violenst, Amersfoort
Euterpeplein
Amersfoort

Herfstfeest Euterpeplein

Zaterdag 11 november van 12.00 17.00 uur vieren we de herfst op het Euterpeplein.

Kinderen kunnen brood bakken en een mijter maken voor de intocht van Sinterklaas. Er zijn workshops: een herfststukje maken; je eigen cadeaupapier maken. Superleuk om straks je kerst- en/of sintcadeaus in te pakken met je eigen pakpapier. Er is een demonstratie handlettering.

Ook draaien dj's vanuit een caravan. De Winkels op Wielen markt is er. Voor de kleinsten is er een luchtkussen en je kunt je laten schminken. Tevens verzorgen de horecagelegenheden voor verrassende hapjes. Je kunt ook een heerlijk bockbiertje en glühwein kopen.

Dus kom gezellig wat proeven op het plein.

Je wordt uitgenodigd om kennis te maken met Moussa & Co ... Je kunt met ze speeddaten en ondertussen heerlijk Marokkaanse thee drinken. Deze jongeren vertellen graag hun verhaal en wat ze van plan zijn. Misschien kan je ze helpen hun droom - een eigen plek waar ze kunnen chillen - te realiseren.

Tevens lanceren we de Randenbroek-rap. Yassin zal die om 15.30 uur bij de DJ-caravan laten horen. Randenbroek is dan de eerste wijk met een eigen rap/lied.

Dit is nog niet alles: we geven ook 2 goodiebags weg t.w.v. 250 euro. Bij de winkels kun je een flyer halen en daarop noteer je je naam, e-mailadres en telefoonnummer. Dat invulstrookje lever je in bij de winkel. Op zaterdag 11 november om 16.00 uur worden de winnaars bekend gemaakt. Je moet wel aanwezig zijn, anders wordt iemand anders blij gemaakt, die er wel is.

Al met al een knus herfstfeest op het Euterpeplein!