• Hunker

    Rob Acket

Hunker gaat akoestisch bij Popservant 'Unplugged Sessions'

23-12-2016, 09:01 | Lezersnieuws |

Datum:

woensdag 4 januari 2017,
20:30 tot 23:00

Locatie:

Stadhuisplein 7, Amersfoort
Stadscafé de Observant
Amersfoort

Een nieuwe serie concerten in De Observant! Bij Popservant 'Unplugged Sessions' spelen de leukste popbandjes akoestisch op het podium van het Stadscafé. Woensdag 4 januari is dat de Amersfoortse band Hunker. De aanvang is 20:30 uur en de entree: € 5,00 (inclusief een consumptie).

Is het rock 'n roll? Is het soul? Zijn het smartlappen? Is het Hunker? De eerste drie bevatten een kern van waarheid, maar alleen de laatste is 100% waar. Hunker is een band die al meer dan twintig jaar aan de weg timmert. Met hun energieke optredens en de Nederlandstalige teksten brengen ze menig publiek in vervoering of ontroering. Niet voor niets stonden ze drie jaar achtereen op Oerol, het grootste cultuurfestival van Europa, en verzorgde ze al vier keer het voorprogramma van De Dijk.

In 2016 vierde de band het twintigjarig jubileum en 2017 wordt dat feestelijk afgesloten met een boek en een live cd. Optreden doen ze zowel akoestisch als elektrisch. Kortom, Hunker moet je niet alleen horen, maar ook zien, proeven en voelen.

Hunker bestaat uit Jan Heijnders (zang), Michel Ramselaar (gitaren en zang), Gert Koelewijn (bas en zang), Lucas Leenders (drums) en Peter Mohr (toetsen, accordeon, gitaar en zang).