• Skaters tijdens de Softijseditie

    Josita Swarte

Laatste editie 033 Skate: White and lustrum edition

02-07-2017, 21:00 | Lezersnieuws |

Datum:

vrijdag 7 juli 2017, 20:00 tot 22:00

Locatie:

Hof , Amersfoort
Amersfoort
Amersfoort

Voor vrijdag 7 juli staat alweer de laatste editie van 033 SKATE 2017 op het programma. Maar we sluiten het seizoen niet zomaar af. De laatste editie is namelijk onze White & Lustrum edition, dus alle skaters, steppers en longboarders komen in het wit. En na afloop vieren we ons vijfjarig bestaan met een mooi feestje in El Tribunal. Vier met ons mee!

De tocht is ongeveer 20 kilometer lang en we rijden een mooie route waarmee we door de verschillende wijken van Amersfoort rollen. Uiteraard is er weer een DJ van de Pioneer Pro DJ School aanwezig om ons muzikaal te begeleiden. In de pauze verkopen we lootjes waarvan de opbrengst volledig naar het Dierenbeschermingscentrum Amersfoort gaat. Er zijn mooie prijzen te verdienen, dus neem wat kleingeld mee!

De start is zoals altijd om 20 uur op de Hof. Na afloop komen we daar rond 22 uur weer terug. Deelnemers die op step willen meedoen, bieden wij de mogelijkheid om met korting een sportstep te huren bij XL Adventure and Events.

033 SKATE is een initiatief van de Amersfoortse IJsvereniging (AIJV) en Sporters United uit Leusden. In vijf jaar tijd is 033 SKATE uitgegroeid van een bescheiden skatetocht tot het tofste evenement in de regio voor skaters, steppers én longboarders.

Kijk voor meer informatie op www.033skate.nl . Daar vind je ook de links naar 033 SKATE op sociale media en je kunt je daar inschrijven voor de nieuwsbrief, zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van alles wat met 033 SKATE te maken heeft.