• Leer over Mondriaan tijdens de kinderworkshop in kringloopcentrum Amersfoort

    ZomerPretPas

Leer over Mondriaan; kinderworkshop in Kringloopcentrum Amersfoort

03-07-2017, 14:10 | Lezersnieuws |

Datum:

woensdag 16 augustus 2017, 14:00 tot 16:00

Locatie:

Zwaaikom 21, Amersfoort
Kringloopcentrum Amersfoort
Amersfoort

Kringloopcentrum Amersfoort-Leusden organiseert deze zomervakantie in samenwerking met ZomerPretPas elke woensdagmiddag een zomerse activiteit voor basisschoolkinderen uit het Soesterkwartier en de Isselt. De activiteiten vinden plaats aan de Zwaaikom 21, bij kringloopcentrum Amersfoort.

De ZomerPretPas is een kinderpaspoort voor kinderen uit het Soesterkwartier en de Isselt en is een papieren boekje in paspoortvorm vol zomeractiviteiten, ook op andere locaties in Amersfoort. De ZomerPretPas neemt kinderen mee op een reis door de stad en ze mogen zelf weten waar ze naartoe gaan en aan welke activiteiten ze willen deelnemen. Bij elke activiteit is een stempel te verdienen die de kinderen na afloop in hun zomerpaspoort krijgen.

Kringloopcentrum Amersfoort-Leusden doet met locatie Amersfoort mee aan de ZomerPretPas en organiseert de hele zomervakantie op woensdagmiddag, van 14:00-16:00 uur, afwisselende activiteiten.

Alle basisschoolkinderen zijn welkom bij de workshops in kringloopcentrum Amersfoort, kinderen met een ZomerPretPas hebben voorrang.

16 augustus: workshop Mondriaanhuis

Wie was de Amersfoortse schilder Mondriaan en hoe maakte hij zijn beroemde schilderijen? Kom er achter op 16 augustus. Onder leiding van het Mondriaanhuis.

Geïnteresseerd? Graag van tevoren reserveren via: amersfoort@kringloopamersfoortleusden.nl of 033-4626969.