• Geshe Ngawang Zopa

    Jan Paul Kool

Lezing Tibetaans boeddhisme Amersfoort 14 juni

05-06-2017, 10:30 | Lezersnieuws |

Datum:

woensdag 14 juni 2017, 19:30 tot 21:00

Locatie:

Zandkamp 30, Hoogland
Pure Balance
Hoogland

De Tibetaanse Lama, Geshe Ngawang Zopa, geeft een lezing over De basis van alle goede eigenschappen op woensdagavond 14 juni bij Pure Balance aan de Zandkamp 30 te Hoogland. We gebruiken de tekst van Lama Tsong Khapa over de Basis van Alle Goede Eigenschappen. De lezing in juni heeft als onderwerp het beoefenen van de drie soorten morele zelfdiscipline oftewel ethiek. De basis van morele zelfdiscipline is "verricht geen enkele schadelijke activiteit". Morele zelfdiscipline helpt je je lichaam en spraak onder controle te krijgen en te houden.

Door zijn warme en inspirerende persoonlijkheid heeft Geshe Ngawang Zopa niet alleen het vermogen zijn kennis met ons te delen, maar het ook dicht bij onze belevingswereld te brengen. Geshe Ngawang Zopa is volledig bevoegd en bekwaam om zijn kennis met ons te delen via de vertaling Tibetaans-Nederlands van Berthe Jansen, die ook al hoog gekwalificeerd is.

De lezing is voor iedereen toegankelijk en je hoeft geen boeddhist te zijn of te worden. Bijdrage: € 12,50, aanvang 19.30-21.00 uur, aanmelding per e-mail: contact@boeddhasgompa.nl of telefoon 06-46610025. Meer info: www.boeddhasgompa.nl en www.facebook.com/stichtingbg