• Pridewalk 2016 Langestraat

    Dennis Claessen
  • Pridewalk 2016 De Lieve Vrouw

    Dennis Claessen

Loop je mee met de Pridewalk op 20 juli?

11-07-2017, 12:31 | Lezersnieuws |

Datum:

donderdag 20 juli 2017, 19:00 tot 20:00

Locatie:

Grote Sint Jansstraat , Amersfoort
Centrum Amersfoort
Amersfoort

WELKOM PRIDEWALK 033 20 JULI 2017

Op donderdagavond 20 juli start de Pridewalk Amersfoort om 19.00 uur op de Grote Sint Jansstraat. We dragen een ruim twintig meter lange Regenboogvlag door het centrum. En doen dit om te laten zien dat wij trots zijn. Trots dat homo's, lesbo's, hetero's en wat dan ook, zijn wie ze zijn. Dat we met elkaar zijn. Dat diversiteit tot kracht en rijkdom leidt. De Brobando Percussieband uit Kampen slaat ons, net als vorig jaar, er swingend doorheen. Het wordt een muzikaal feestje.

Loop je met ons mee? Je bent van harte welkom!

Vanwege het derde lustrum van de Gaypride zijn onze regiogemeentes expliciet gevraagd om ook mee te lopen. Vanuit Soest komt een actieve groep LHTB+ ers die samen met de roze organisaties uit Amersfoort, waaronder Roca Rosa, Roze 50+ en de Stichting Keiroze de vlag door de stad zullen dragen. Naast loco-burgemeester Hans Buijtelaar en een afvaardiging van de Amersfoortse gemeenteraad zijn er ook wethouders uit Leusden en Barneveld aanwezig. Dus nodig de buren ook uit .

De pridewalk maakt onderdeel uit van de Gaypride Amersfoort. Kijk voor het volledige programma op de website www.gayprideamersfoort.nl