• Mamma mia 7 jr geleden

    x

MAMMA MIA! de musical in Hoogland

19-10-2017, 22:00 | Lezersnieuws |

Datum:

zondag 10 december 2017, 14:00 tot 16:30

Locatie:

, Hoogland
Concordia Hoogland
Hoogland

De kaartverkoop is gestart voor de feel-good-musical Mamma Mia. De musical speelt op 9 december om 20.00 uur en op 10 december om 14.00 uur in Concordia te Hoogland. De musical wordt gespeeld door Stichting ALL en zij spelen voor een bijzonder goed doel.

Het verhaal

Het verhaal gaat over Donna en haar dochter Sophie. Zij leven op een Grieks eiland en runnen daar een door Donna zelfopgebouwde Taverne. We volgen Sophie in haar zoektocht naar haar vader vlak voor haar bruiloft. Sophie heeft haar 3 mogelijke vaders zonder mede weten van Donna uitgenodigd voor haar huwelijk, in de hoop dat zij samen met haar vader naar het altaar kan lopen. Maar of dat lukt? Mamma Mia is een heerlijke feel-good-musical over liefde, vriendschap en familie gecombineerd met alle grote hits van ABBA.

Een bijzondere productie

De musical wordt gespeeld door de vrijwilligerscast van Stichting ALL. De groep speelden de musical 7 jaar geleden al meerdere keren op verschillende locaties in Nederland, toen nog onder de vlag van VanDillen Entertainment. De groep speelt de musical dit keer voor het goede doel Stichting MS Research. Ter ere van Ineke van Dillen is het idee om de musical nog 1x te spelen ontstaan, Ineke was een van de grootste fans van de musicals van ALL en Mamma Mia was Ineke haar lievelings musical.

Kaartverkoop te Hoogland

Kom genieten en koop snel uw tickets bij een van de verkooppunten te Hoogland. De tickets zijn sinds 1 oktober te koop bij:

Tankstation Peut Hoogland, Zevenhuizerstraat 44 (pin mogelijk)

Concordia Hoogland, Kerklaan 3 (pin mogelijk) en

Wijnhuis Alexander, Hamseweg 13 (graag contant)

De tickets kosten 15 euro per persoon.

Wilt u meer informatie of kunt u uw tickets niet bij een van de verkooppunten halen? Neem contact op via a.vandillen@stichtingall.nl

www.stichtingALL.nl

Iedereen kan meedoen!