• De lichtjes vergezellen je als bakens in de vallende duisternis

    Anita Groenendijk

Midwinter lichtjes labyrint op zaterdag 30 december in het VlinderHuys

07-12-2017, 12:01 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 30 december 2017, 16:00 tot 18:00

Locatie:

Barchman Wuytierslaan 51, Amersfoort
het VlinderHuys
Amersfoort

Een paar dagen na Midwinter en nog net voor de jaarwisseling kun je bij het VlinderHuys meelopen in het Lichtjes labyrint. Als in de middag de schemering invalt en de wereld stil en koud wordt, ligt daar in de lindebomencirkel het labyrint van lichtjes voor je klaar.

Om het jaar af te sluiten, om diep van binnen te voelen wat mee mag naar het nieuwe jaar.

Een labyrint is een kruisingsvrij, slingerend pad dat je langs een aantal wendingen naar het centrum leidt en weer terug naar buiten. Het labyrint neemt je mee op reis en vraagt je om overgave, vertrouwen en volhouden ondanks de lange kronkelige weg. Je kunt er altijd op vertrouwen dat je uiteindelijk je doel bereikt, stap voor stap kom je altijd steeds dichter bij het centrum. De lichtjes langs het pad begeleiden je, vergezellen je als bakens in de vallende duisternis.

De wisselingen van de seizoenen zijn natuurlijke momenten om stil te staan in het jaar. Wat heeft het afgelopen seizoen ons gebracht en hoe kijken we naar het seizoen wat voor ons ligt. Als de schemering inzet verzamelen we en bereiden we ons met elkaar voor op de labyrintloop. Met elkaar gaan we op pad naar het veld en in stilte wordt het labyrint gelopen. Met elkaar vormen we de bedding en het labyrint neemt ons daarna als vanzelf mee op ons individuele pad.

Het geheel wordt verzorgd door Anita Groenendijk

Bijdrage: € 5,-

Van harte welkom!

www.hetvlinderhuys.nl