• Goede controle over stick en bal.

    Jurriaan Struijk
  • Gezellig samen sporten.

    Jurriaan Struijk

Nieuwe lessen Panasj kinderhockey starten in januari 2018.

16-11-2017, 12:40 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 13 januari 2018, 12:13 tot zaterdag 23 juni 2018, 12:13

Locatie:

, Amersfoort
Amersfoort Vathorst: sportzaal De Brink, Wezeperberg 6 Amersfoort Zuid: sportzaal Guido de Bres school, Arnhemseweg 65
Amersfoort

Panasj hockey voor kinderen van 3 t/m 8 jaar is al vanaf september 2016 actief in Amersfoort Vathorst en Amersfoort Zuid. Op de zaterdagochtenden worden hockeylessen georganiseerd in de sporthal De Brink Vathorst en in de gymzaal van de Guido de Bres school aan de Arnhemseweg.

Panasj hockey is er voor 2 groepen:

Kinderen van 3 en 4 jaar. Samen met een van de ouders maken de kinderen kennis met hockey. Op een speelse manier leren kinderen cijfers, symbolen en kleuren herkennen en benoemen. Iedere oefening bevordert de motoriek, balans, behendigheid en coördinatie van de kinderen. De lessen geven we op muziek en geven vooral veel lol en plezier.

Kinderen van 5 t/m 8 jaar. Kinderen van 5 t/m 8 jaar leren onder professionele begeleiding de nieuwste, maar ook de basistechnieken onder controle krijgen. Bij deze lessen doen de ouders niet mee. De kinderen beginnen met het leren van de nieuwste trucs, passeerbewegingen en andere vaardigheden met de stick. Met coole muziek zijn de Panasj lessen echt een feestje.

Vanaf januari 2018 weer mogelijk om in te stromen!

Lijkt het je leuk om mee te doen met de lessen of wil je graag een keer een proefles volgen, dan kan dat. Direct inschrijven voor de lessen kan via de volgende link: http://amersfoort.panasj.club-assistent.nl/inschrijven

Wil je een keer proefles volgen? Stuur dan een mail naar: amersfoort@panasj.nl of bel Chris van Heuveln (06) 29 06 13 69 voor meer informatie.

Op onze website http://amersfoort.panasj.club-assistent.nl/ vind je meer informatie over onze unieke trainingsmethode en over de locaties en de lestijden.

Doen jullie mee?