• Dag van de Architectuur

    Johanna van der Werff
  • Eemplein Blok 3

    ZEEP architect and urban designers

Openstelling gebouwen tijdens Dag van de Architectuur op 18 juni

06-06-2016, 16:50 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 18 juni 2016, 10:00 tot 19:00

Locatie:

, Amersfoort
Amersfoort stad
Amersfoort

Op 18 juni 2016 is het Dag van de Architectuur. Tijdens deze dag zet FASadE, forum voor Architectuur en Stedenbouw in Amersfoort, de schijnwerpers op de stad onder het motto De Stand van de Stad. In de 'nieuwe economie' geeft een grote diversiteit aan partijen invulling en richting aan de ontwikkeling van de stad. Tijdens de Dag van de Architectuur zijn gebouwen en plekken opengesteld en kan het publiek op verschillende plekken kijken hoe de stad er voor staat. Er worden rondleidingen gegeven door architecten, betrokken partijen zoals corporaties, ontwikkelaars en burgerinitiatieven. Deze diversiteit aan partijen voegt verschillende smaken toe aan de stad. De Dag van de Architectuur biedt bij uitstek de gelegenheid om hiervan te proeven! Neem kennis van het verrassende programma op bekende en onbekende plekken in en om de stad tijdens De Stand van de Stad!

Speciale Dag van de Architectuurkaart

Meer informatie over alle projecten vindt u op de speciale Dag van de Architectuurkaart, die te voor 3 € verkrijgen is op diverse locaties in de stad:

KAdEshop van Kunsthal KAdE, Eemplein 77 |

VVV , Breestraat 1 |

Boekhandel Veenendaal, Langestraat 33

Mondriaanhuis, Kortegracht 11

Flehite, Westsingel 50

U kunt de kaart ook bestellen via Adinda van Wely ovv 'Dag van de Architectuurkaart'. Kosten: 3 € ex verzendkosten. Richt uw mail aan Adinda.vanWely@fasade.nl. De betalingswijze staat vermeld in de antwoordmail.

Georganiseerde fietstochten tijdens de Dag van de Architectuur

Fietst u graag in georganiseerd verband?

Teken dan in op de fietsroute 'Ontwikkeling langs lange lijnen; 'Groots en meeslepend' of Rondje Noord. Meer informatie: www.fasade.nl