• Logo café Dhamarco

    Dhamarco Entertainment
  • Mogelijkheden café Dhamarco

    Dhamarco Entertainment

Oude bekende terug in het Soesterkwartier

12-08-2017, 00:20 | Lezersnieuws |

Datum:

vrijdag 1 september 2017, 20:00 tot zaterdag 2 september 2017, 01:00

Locatie:

Soesterweg 305, Amersfoort
café Dhamarco
Amersfoort

Op 1 september krijgt cafe/biljartcentrum Soesterkwartier een nieuwe eigenaar én een nieuwe naam: café Dhamarco.

Nieuwe eigenaar Martin Dhamarco is geen onbekende in het Soesterkwartier. Martin is in 1969 geboren in de Beukstraat,en opgegroeid in de Acaciastraat.

Sinds 2007 is Martin hobbymatig actief als zanger/Entertainer, en werd enkele maanden geleden gevraag om in het biljartcentrum een muzikale bijdrage te komen leveren. Martin was direct onder de indruk van deze locatie, en toen bleek dat eigenaresse Petra om medische redenen van plan was om te stoppen met het café, is Martin er voor gaan zitten wat uiteindelijk resulteert in de overname van het biljartcentrum.

Martin heeft als doel om van café Dhamarco een gezellig 30+ café te maken. Met name de zondagmiddag is Martin een doorn in het oog, dat er niet veel gezelligheid meer te vinden is in Amersfoort. Veel leeftijdsgenoten zijn al jaren zoekende naar een leuke locatie, waar men vrienden en bekenden treft, die onder het genot van een hapje en een drankje met elkaar de week ervoor doornemen, en zich opladen voor de aankomende (werk)week.

café Dhamarco is in de eerste plaats een buurtcafé. Het ruim opgezette café heeft een ruim terras (100 m2), het café heeft 100 m2 vloeroppervlakte, er is een dartruimte van 20 m2 en een ruime biljartruimte met twee professionele biljarttafels van 45 m2.

In het café zelf staat een derde biljarttafel en er is voldoende zitgelegenheid. Er wordt regelmatig een kaartje gelegd of naar een sportwedstrijd op het grote TV scherm gekeken.

Er bestaat een mogelijkheid om in café Dhamarco een besloten feestje te organiseren, info hierover kunt u verkrijgen in het café.

Op 1 september zal de opening muzikaal gevierd worden met een aantal bevriende artiesten, de toegang is uiteraard GRATIS!

Aanvang 20:00 uur.

Artiesten: Sandra en Marco Marché, Henk Kamphuis, Marcel Dool en Mike Klein