• Een gilde op 'De Staalmeesters' van Rembrandt

    Rijksmuseum

Peer2peer Party: Meesterschap in Ondernemen

23-09-2016, 15:50 | Lezersnieuws |

Datum:

dinsdag 11 oktober 2016, 16:00 tot 19:30

Locatie:

Maanlander 14A, Amersfoort
Peer! Een seats2meet-locatie
Amersfoort

Op 11 oktober 2016 organiseert Peer!, de Seats2meet locatie in Amersfoort-Noord een Peer2peer Party met als thema Meesterschap in ondernemen. Na drie parallelle workshops, zal Bernard de Groot, auteur van het gelijknamige boek een presentatie geven over de hamvraag: Wat voor invloed heeft het Gilde op de manier waarop we ondernemen in deze netwerksamenleving.

Bij deze Peer2peer Party ontmoeten ondernemers en professionals uit de zakelijke dienstverlening elkaar. Het is een moment van leren, ontmoeten en geïnspireerd worden. Ook deze keer sluiten we de avond af onder het genot van een glaasje en hapje.

Programma

16.00 - 17.00 Workshop:

• Effect van je stem op je klanten - Marjolein Koetsier

• De rol van film in je marketing - Barbara Groeneveld

• Verwijder je drempels door je mindset aan te passen - Ida Kuyk

17.15 - 17.45 Meesterschap in ondernemen - Bernard de Groot

18:00 - 19.30 Netwerken onder het genot van een glaasje en hapje

Bernard de Groot

Wat is meesterschap eigenlijk? Waarom zijn er in de andere landen om ons heen nog steeds gilden? Waarom zijn gilden en meesterschap in Nederland terug van weggeweest? Met die vragen gaan we door een beeldend overzicht van de Nederlandse geschiedenis van de ambachtsgilden in vijf fasen. Vervolgens stellen we de vraag: wat zijn de sterke en zwakke kanten en wat zouden wij vandaag nog kunnen met een gilde? En last but not least: wat zou een gilde kunnen betekenen voor een vrije beroepsgroep als ondernemers? Is dat ook een ambacht?

Bernard de Groot is auteur van het boek 'Meesterschap in ondernemen' en initiatiefnemer van het Gilde van Ondernemers, een beweging van ondernemers die samen optrekken, leren en groeien.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via onze website: www.peer033.nl en klik op de tab events.

Meer informatie

Mail naar events@peer033.nl of bel 06-29939642.