Pitch Avond Duurzame Uitdaging Amersfoort 


08-02-2018, 14:40 | Lezersnieuws |

Datum:

woensdag 14 februari 2018, 19:30 tot 22:00

Locatie:

Paulus Borststraat 41, Amersfoort
Paulus Borststraat 41
Amersfoort


Pitch Avond Duurzame Uitdaging Amersfoort 

Woensdagavond 14 februari pitchen negen ondernemers met een goed idee voor circulaire stedenbouw hun businessplan voor een professioneel panel onder leiding van panelvoorzitter wethouder Willem-Jan Stegeman (Gemeente Amersfoort).

De Pitch Avond is het slotevent van het ontwikkeltraject Duurzame Uitdaging Amersfoort 2018 waarin de Gemeente Amersfoort en het Kennislab voor Urbanisme ondernemers helpen hun idee voor circulaire stedenbouw om te zetten in business. De deelnemende projecten kregen een training om hun businessmodel aan te scherpen en leerden pitchen. Voor de winnaars is een bedrag van maximaal 10.000 euro beschikbaar.

Programma 14 februari 
19:00u - Inloop
19:30u - Opening door panelvoorzitter wethouder Willem-Jan Stegeman (Gemeente Amersfoort) 
19:45u - Start elevator pitches acht deelnemende projecten 
21:30u - Bekendmaking winnaar(s) Duurzame Uitdaging Amersfoort 2018

Locatie: Kennislab voor Urbanisme, Paulus Borstraat 41, Amersfoort. 
Toegang: Gratis, maar aanmelden verplicht via www.duurzameuitdaging.nl

Het panel bestaat naast panelvoorzitter wethouder Willem-Jan Stegeman (Gemeente Amersfoort) uit Rob Jansen (Vastgoedbedrijf Heilijgers), Chris Schuthof (Sectorteam Bouw ABN AMRO) en informal investor Jacques van Ek (K4).

De deelnemers 
Er zijn acht deelnemende projecten: Flexappartement, Stadsgroen, XL 3D Printen, Samenwerkplaats 2.0, Meet Up | With Energy, De Groene Werkplaats, Urban Soleil en Facade Identification System (FIS). Deze projecten zijn geselecteerd aan de hand van drie criteria: hun bijdrage aan circulaire stedenbouw, een link met Amersfoort en het moet een nieuw idee zijn.

Meer over het ontwikkeltraject is te vinden op www.duurzameuitdaging.nl