Pop-up-workshop lachyoga in winkelcentrum Emiclaer!

28-08-2017, 16:10 | Lezersnieuws |

Datum:

vrijdag 15 september 2017, 19:19 tot 21:21

Locatie:

Emiclaerhof 40, Amersfoort
Pop-up-store Winnys Soulfood
Amersfoort

OP 15 september geeft Martine Beernink, Lachcoach Amersfoort, een workshop Lachyoga in winkelcentrum Emiclaer. Om precies te zijn in de pop-up-store van Winnys Soulfood, Emiclaerhof 40.

Lachyoga, wat is dat?

Lachyoga is samen samen langer achter elkaar lachen zonder reden. Nou ja, lachen zonder vermaak om precies te zijn. We lachen namelijk omdat het kan én omdat het erg gezond is! Lachen verlaagt stress, verbetert je conditie, ontspant en geeft energie!

Wat doe je dan precies in een workshop lachyoga?

We beginnen met oefeningen om je lekker los te maken en elkaar in de lach te leren kennen. Daarna doen we afwisselend lach- en ademhalingsoefeningen, uitmondend in heerlijk onbedaarlijk lachen. Als laatste ontspannen we: we genieten van de stilte en de sensaties in ons lijf.

De oefeningen zijn voor iedereen makkelijk te doen. Geen ingewikkelde houdingen of bewegingen.

Wat kost het?

Je bijdrage aan deze workshop is 15 euro en dat is inclusief een drankje en een Winny aan het eind. Winnys zijn pure lekkernijen in bestaande uit alleen noten en vruchten, zie www.winnyssoulfood.nl.

Hoe meld ik me aan?

Dit doe je via info@lachcoachamersfoort.nl.

Enne, dat tijdstip, 19:19 uur...hoe zit dat?

Inspiratie van de openingstijden van de pop-upstore (10:10 tot 17:17 uur). Weer eens wat anders! Dubbele getallen hebben hun eigen betekenis: https://www.nieuwetijdskind.com/meestergetallen-drievoudige-dubbele-getallen-engelen-doreen-virtue/

De eindtijd 21:21 uur is de tijd waarop de nazit eindigt. De workshop zelf duurt ongeveer 75 minuten.

Meer weten over lachworkshops?

Kijk op de site van Lachcoach Amersfoort: https://goo.gl/Oe4LhY.