• Schuilenburgerweg 2

    HCC!SeniorenAcademie

Presentatie Surfen op Internet door HCC!SeniorenAcademie

08-12-2017, 10:40 | Lezersnieuws |

Datum:

vrijdag 12 januari 2018, 14:00 tot 16:00

Locatie:

Schuilenburgerweg 2, Amersfoort
De Brug zalen
Amersfoort

De presentatie gaat over Surfen op Internet. Welke verbindingen (Wifi, kabel, vaste telefoonverbinding) zijn beschikbaar? Hoe kiest u een veilige verbinding? Hoe vindt u zo vlot mogelijk antwoord op uw vraag? Met welke gevaren moet u rekening houden?

Voor sommige diensten hoeft u niet te betalen. Maar dat heeft een keerzijde! Welke? Wat zijn cookies die websites plaatsen? Wat doen die kleine bestanden op uw computer? Welke browsers zijn er beschikbaar? Wat is VPN voor een dienst? Welke voor- en nadelen zijn daarover te melden? Vele vragen die zoal kunnen opkomen wanneer u over Internet praat. Daarover krijgt u zo goed mogelijk uitleg.

Tijdens de bijeenkomst kunt u vragen over dit onderwerp stellen. Na de pauze kunt u ook al uw andere computervragen stellen. Voor een gering bedrag kunt u een syllabus kopen, zodat u het besprokene thuis kunt nalezen.

Vrije toegang voor leden van de HCC!. Belangstellenden zijn van harte welkom om een keer gratis een bijeenkomst mee te maken. Zaal open om 13:30uur. Schuilenburgerweg 2.