• Louise Wandelaar vertelt u de mooiste verhalen van Amersfoort

    Storytrail.nl

Storytrail stadswandeling Amersfoort

17-07-2017, 12:30 | Lezersnieuws |

Datum:

zondag 3 september 2017,
14:00 tot 15:30

Locatie:

, Amersfoort
Binnenstad Amersfoort
Amersfoort

Op zondag 3 september kunt u de geschiedenis van Amersfoort op een bijzondere manier beleven tijdens de Storytrail stadswandeling: een historische stadsrondleiding en verteltheatervoorstelling in één. Verhalenverteller Louise Wandelaar van theatergroep Stadsavonturen is uw gids.

Dat de geschiedenis van Amersfoort uit meer bestaat dan alleen oude gebouwen en jaartallen, merkt u al snel als u op stap gaat met Louise Wandelaar. Met haar spannende en vermakelijke verhalen wekt de vertelster de stadsbewoners van lang geleden tot leven. Waarom waren zij zo bang voor spoken? Wat deden zij om zich te beschermen tegen hekserij? En hoe kwamen zij op het idee om keien te gaan verslepen? Tijdens de Storytrail stadswandeling Amersfoort kunt u het allemaal zelf beleven. Anderhalf uur lang waant u zich eeuwen terug in de tijd.

De Storytrail stadswandeling Amersfoort begint op zondag 3 september 2017 om 14.00 uur bij de bron op het plein, Hof, Amersfoort. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-amersfoort. Reserveer nu met de kortingscode STORYTRAIL7MP5619 en betaal slechts € 12,- per persoon (kinderen: € 4,-).