Tweehonderd scholieren maken 250 kerststukjes

29-11-2017, 22:30 | Lezersnieuws |

Datum:

vrijdag 8 december 2017, 09:00 tot 18:00

Locatie:

dopheide , Kattenbroek
nabrie mehenschool
Kattenbroek

Op vrijdag 8 december maken ruim 200 scholieren uit Amersfoort 250 kerststukjes speciaal voor ouderen in de wijk Kattenbroek. De bedoeling is om ouderen in het zonnetje te zetten. Ouderen hebben immers in de jaren 50 Nederland weer opgebouwd en stonden aan de wieg van de welvaart zoals we die nu kennen. Zij zijn waardevol voor ons allemaal en verdienen een kerststukje!

De ruim 200 scholieren aan de Gabrie Mehenschool in Kattenbroek maken onder begeleiding van bloemist Godelieve van den Hengel-Spijker en cursisten van de Elso Post Floral Academy 250 kerststukjes. De inkoop en sponsoring van materialen wordt geregeld door de Felini Foundation. De stichting, die communicatie tussen generaties bevordert met vrolijke, positieve projecten binnen de sierteeltsector of muzikale wereld.

Supermarkt Picnic verzorgt de gehele logistiek op vrijdag 8 december. De kerststukjes worden in de middag bezorgd op diverse plekken in Kattenbroek.

De scholieren bezorgen zelf ook kerststukjes op maandag 11 december.

Deze kerstactie ontvangt steun van het buurtbestuur Kattenbroek en de gemeente Amersfoort uit het buurtbudget Kattenbroek(BIK).