• Ladybird Dealer Event 2017

    Valkengoed Wedding Fashion ~ Amersfoort

Valkengoed Wedding Fashion pakt uit met tweede editie Ladybird Event

10-11-2017, 15:00 | Lezersnieuws |

Datum:

donderdag 16 november 2017, 09:00 tot zondag 19 november 2017, 17:00

Locatie:

Prinses Julianaplein 4-5, Amersfoort
Valkengoed Wedding Fashion Amersfoort
Amersfoort

Amersfoort, 8 november 2017 - Wegens het grote succes van de eerste editie vorig jaar, komt Valkengoed Wedding Fashion aan het Prinses Julianaplein 4-5 nu met een tweede editie van het Ladybird Dealer Event.

Op 16, 17 en 18 november a.s. zijn aanstaande bruiden van harte welkom tijdens de tweede editie van het Ladybird Event. Een evenement waar men volop ideeën en inspiratie op kan doen voor die ene bijzondere dag. Natuurlijk zijn ook alle andere geïnteresseerden van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Samen met vooraanstaande Amersfoortse ondernemers Joey Mercuur Patisserie en Bloembinderij Quino Damen worden alle gasten via de rode loper hartelijk ontvangen.

Ladybird Event 2017

Als je gaat trouwen is de trouwjurk van onschatbare waarde. Daar zijn Valkengoed Wedding Fashion en Bruidsmodefabrikant Ladybird het unaniem over eens. Elke bruid is uniek. Kom je naar het Ladybird Event dan ga je dit hoe dan ook ervaren.

Inspiratie opdoen voor dé grote dag

Tijdens dit event is vrijwel de gehele Ladybird collectie 2018 te bewonderen. Een styliste van Ladybird is aanwezig en de jurken worden geshowd door de mannequins van Valkengoed Wedding Fashion. Nieuw bij Valkengoed Wedding Fashion is de accessoire shop; waar prachtige bruidsaccessoires worden gepresenteerd om de bridal look compleet te maken. Daarnaast showt Bloembinderij Quino Damen prachtige bruidsboeketten en Joey Mercuur Patisserie zijn overheerlijke bruidstaarten. Kortom, het perfecte moment om alvast ideeën en inspiratie op te doen voor de trouwdag.

Binnenlopen kan! Wil jij als aanstaande bruid ook trouwjurken passen? Maak dan tijdig een vrijblijvende afspraak via telefoonnummer 033-4616229 of onze website www.valkengoed.nl

Valkengoed Wedding Fashion

Al ruim drieëndertig jaar zorgt Valkengoed Wedding Fashion ervoor dat bruidsparen perfect gekleed gaan op hun grote dag. Het doel van Valkengoed Wedding Fashion is om iedere bruid en bruidegom een perfecte paservaring te geven. Want voor trouwkleding geldt er maar één ding, het moet perfect bij JOU passen!