• Dias in Concert

    Ray Hookski

Voorproefje 'Dias Latinos' in Flint

17-11-2016, 12:51 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 17 december 2016, 20:00 tot 23:00

Locatie:

, Amersfoort
Flint
Amersfoort

Het vrolijkste festival van Amersfoort komt terug! In 2017 herrijst 'Dias Latinos' als een feniks uit zijn as en worden de Amersfoortse pleinen weer gevuld met vrolijke dansnoten. Als opwarmer voor deze feestelijke terugkeer buiten, een voorproefje binnen: 'Dias in Concert' op 17 december in de AFASzaal in Flint. Hoewel het buiten al kouder begint te worden, belooft 'Dias in Concert' de spieren flink op te warmen. Stilstaan is nauwelijks mogelijk!

In de AFASzaal klinken tijdens dit evenement de Latijns-Amerikaanse klanken. 'Dias in Concert' zet de zaal in beweging en zorgt voor een onweerstaanbare danssfeer. Van Salsa, Merengue tot Bachata: het is een groot dansfeest. Het festival is toegankelijk voor de gewone liefhebber van Latijns-Amerikaanse muziek en dans, maar ook bedrijven zijn welkom: het jaar kan immers niet feestelijker worden afgesloten dan met swingende Latijns-Amerikaanse muziek. 'Dias in Concert' is daarmee het perfecte evenement om te bezoeken met de eindejaarsbijeenkomst van uw bedrijf. Als bezoeker geniet je niet alleen van swingende klanken, maar ook van een heerlijk buffet met koude- en warme gerechten. Zo kom je zeker in Latijns-Amerikaanse sferen.

'Dias Latinos' werd twintig jaar geleden voor het eerst georganiseerd. Twee jaar geleden stopte het festival helaas. Zonde, en daarom keert het festival onder leiding van festivaldirecteur Jörgen Raymann in 2017 weer terug naar Amersfoort. Volgend jaar als gratis festival in de binnenstad en dit jaar als mooi voorproefje in Flint.

De website van 'Dias Latinos' is vanaf 1 november in de lucht en te bereiken op: www.diaslatinos.nl.

Kaarten voor de voorstelling kunnen besteld worden op www.flint.nl.