• Poster Zomerfeest

    Contentory

Winkelcentrum Vathorst goes Italy

06-06-2017, 14:00 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 10 juni 2017, 11:00 tot 17:00

Locatie:

Cruquius 57, Amersfoort
Winkelcentrum Vathorst
Amersfoort

AMERSFOORT - Zaterdag 10 juni staat winkelcentrum Vathorst weer in het teken van het Zomerfeest; een jaarlijks terugkerend, sprankelend evenement voor het hele gezin! En dit jaar is het uitgebreid met een Italiaanse Markt, waardoor er zowel op het plein voor het Icoon als op Cruquiusplein voor jong en oud van alles te beleven valt.

Italiaanse Markt

Het Zomerfeest wordt voorafgegaan door een Italiaanse Markt die van 7 t/m 10 juni op het Cruquiusplein wordt gehouden. Circa 15 Italiaanse stands bieden typische streekproducten aan uit de verschillende Italiaanse provincies. Verse pasta's, kazen, worsten, olijven, broden en niet te vergeten de Italiaanse zoetwaren kunnen geproefd en natuurlijk gekocht worden.

De markt is geopend volgens de openingstijden van de winkeliers, op vrijdagavond is er dus ook een koopavond.

Zomerfeest

Op zaterdag 10 juni barst het Zomerfeest dan echt los. Van 11.00 tot 17.00 uur kan er op het plein bij Icoon gedanst worden op de swingende muziek van DJ Rhandy Bishop, ML Dance Center geeft Salsa workshops en kinderen kunnen heerlijk uit hun bol op het springkussenfestijn of gratis plaatsnemen in de Teacups-carrousel.

Icoon houdt van 10.00 tot 16.00 uur open huis, waardoor je kennis kan maken met hun docenten, instrumenten kunt uitproberen en deel kan nemen aan lessen. Daarnaast is er een super leuke Kidz Lifestyle Market met diverse activiteiten; van kinderopvang tot knutsel- en schminkmogelijkheden, allerlei demonstraties en workshops.

Life Cooking

Op het Cruquiusplein, te midden van de Italiaanse Markt kan er tussen 11.00 en 15.00 uur genoten worden van een life cooking show door Giovanni Caminita, bekend van 24Kitchen en als bassist o.a. van Marco Borsato. Hij laat zien hoe je met weinig ingrediënten maar met pure smaken, een 'molto buono' gerecht op tafel zet. Mama Mia…..

En ook hier staat een springkussen en is er een schminkster die de kindjes omtovert in bloemetjes, vlinders of wat ze maar willen.

Genoeg ingrediënten voor een heerlijk feest!