• WinterParade

    www.hoffoto.
  • WinterParade

    Marjolijn van Dijk
  • WinterParade

    Marjolijn van Dijk

WinterParade: feest vol visioenen

18-10-2017, 19:00 | Lezersnieuws |

Datum:

donderdag 21 december 2017, 18:47 tot zaterdag 6 januari 2018, 18:47

Locatie:

, Binnenstad
Zuiderkerk Amsterdam - Grote of St. Bavokerk Haarlem
Binnenstad

De WinterParade komt eraan! Van donderdag 21 t/m vrijdag 30 december in de Zuiderkerk, Amsterdam en van vrijdag 5 t/m zaterdag 6 januari 2018 in de Grote of St. Bavokerk, Haarlem. De WinterParade hangt aan elkaar van visioenen, ontmoetingen en samenzijn. Op een 120 meter lange tafel vertonen acrobaten, acteurs en muzikanten hun kunsten. Ondertussen klimmen koks en serveersters op tafel om de maaltijd te bereiden en te serveren. Dit jaar maakt de WinterParade haar eigen visioenen die je meevoeren in een avontuur waarin we een film maken, eten, dansen, drinken en genieten van theater en acrobatiek. De hele familie is welkom.

Tussen waan en droombeeld

De WinterParade is dit jaar geïnspireerd op het Deense sprookje van het meisje met de zwavelstokjes en speelt daarom met visioenen. Zoals altijd is de tafel verdeeld in vier gedeelten, waaraan het publiek met hoofdtelefoons en artiesten op tafel, telkens een andere voorstelling te zien krijgt. Aan het eind van de avond heb je alle voorstellingen meegemaakt en volgt de gezamenlijke koorzang met filmvertoning. Verwacht voorstellingen van Club Gewalt, acrobaten van de Rotterdamse circusschool, veel muzikanten, film waarin je zelf meespeelt en een koorrepetitie. Daarna mag iedereen op de tafel om te dansen met de Silentdisco.com. En ook dit jaar kan je een Lumasolfoto laten maken door PIPS:lab.

De WinterParade maakt samen met haar publiek haar eigen visioenen, die je meevoeren in een kleurrijk samenspel. De WinterParade is geen echte voorstelling, geen chic diner, geen kerstfeest. Het is veel meer; de WinterParade is een mix van visioenen, ontmoetingen en samenzijn. Hilarisch, aangenaam en heel internationaal.

Data & kaartverkoop

Donderdag 21 t/m vrijdag 30 december 2017 (m.u.v. 27 december), Zuiderkerk, Amsterdam

Vrijdag 5 t/m zaterdag 6 januari 2018, Grote of St. Bavokerk, Haarlem

Let op: 21 december is try-out avond, hier gelden andere prijzen.

Kaarten zijn online te koop via www.winterparade.nl

Entree € 45,00 / kinderen t/m 12 jaar € 22,50 / CJP € 37,50

Inclusief entree, programma en diner. Drankjes zijn te koop op de avond zelf.

Deur open 18.00 uur, programma & diner 18.30 t/m 22.00 uur, Silentdisco.com 22.00 t/m 23.00 uur.