• Xite

    Martin Bos

Xite brengt swingende klassiekers in akoestisch jasje

12-10-2017, 10:40 | Lezersnieuws |

Datum:

woensdag 25 oktober 2017, 20:30 tot 23:00

Locatie:

Stadhuisplein 7, Amersfoort
Stadscafé de Observant
Amersfoort

Bij de Observant staan eens per maand de leukste akoestische popbandjes op het podium onder de noemer POPservant 'unplugged'. Woensdag 25 oktober is dat de Amersfoortse band Xite. Deze band bestaat uit zangeressen en saxofonistes Annemiek en Sanne, zangeres Marieke, gitarist Edwin, bassist Karl en drummer Arjen. De aanvang is 20:30 uur en de entree € 5,00 (inclusief ene consumptie)

Een spetterende en knetterende blazerssectie, een strakke vier mans ritmesectie, een geweldige zangeres én zanger. Xite bestaat uit zes muzikanten, die de beste soul, disco en popcovers van toen en nu spelen. Met volop hits en veel lekkere oude én nieuwe dans & feest klassiekers, brengen zij een feest van herkenning. Nu een keer anders: intiem, klein en akoestisch, maar niet minder swingend.

Deze Amersfoortse coverband speelt de lekkerste soul/pop/disco klassiekers van toen en nu. Van Stevie Wonder tot Pharrel en van Tina Turner tot Katy Perry. Van de jaren tachtig tot de huidige hitlijsten. Al jaren verzorgt Xite optredens op vele feesten, festivals en in de leukste muziekcafés van de regio.