• De winnaars van vorig jaar.

Aanmelden Sportgala en Huldiging Kampioenen 2015 gestart.

04-09-2015, 08:50 | Lezersnieuws | sro

Op woensdag 25 november wordt het 6e Amersfoortse Sportgala gehouden. Traditioneel vindt op dezelfde dag ook de huldiging van de Amersfoortse Sportkampioenen van het afgelopen seizoen plaats. De locatie waar het dit jaar wordt gehouden wordt later bekend gemaakt.

Vanaf 4 september tot 5 oktober kunnen kandidaten worden aangemeld voor het Amersfoortse Sportgala 2015. Sporters of ploegen die een bijzondere prestatie op hoog niveau hebben geleverd in het afgelopen seizoen kunnen zich zélf aanmelden, maar ook vrienden, sportverenigingen of familie kunnen sporters aanmelden als kandidaat voor één van de titels, die tijdens het Sportgala worden bekendgemaakt. Wie worden de opvolgers van Fabian Beimin, Elsie Nix, Maarten Hurkmans en Egeria Alta? Aanmelden kan via www.amersfoortsportgala.nl

Voor alle sporters en teams die het afgelopen jaar kampioen zijn geworden, wordt er weer een Huldiging georganiseerd. Informatie over deze aanmeldingsprocedure is ook te vinden op www.amersfoortsportgala.nl én de website van de Amersfoortse Sportfederatie, www.sportamersfoort.nl .

Het Sportgala en de huldiging van de kampioenen is een gezamenlijk initiatief van SRO, de gemeente Amersfoort, Amersfoortse Sportfederatie, MBO Amersfoort en Businessclub De Amersfoortse Hoogte.