• De Amersfoortse Cathelijne Heppenhuis doet mee aan de finale van Miss Beauty of Utrecht.

    Ed Jachimowicz Photography
  • De missverkiezing is te volgen op www.missbeautynetherlands.com. Hier is ook de tussenstand van de SMS-voting te vinden.

    www.missbeautynetherlands.com

Amersfoortse Cathelijne is finaliste van Miss Beauty of Utrecht

11-02-2017, 23:40 | Lezersnieuws | Cathelijne Heppenhuis

De Amersfoortse Cathelijne Heppenhuis (19) is in de race om Miss Beauty van de provincie Utrecht te worden. Ze is door de voorrondes gekomen en staat nu in de provinciale finale.

Op 8 april zal deze finale plaatsvinden in het Figi Theater in Zeist. Hier zal worden bekend gemaakt welke Utrechtse schone de provincie Utrecht mag gaan vertegenwoordigen op de landelijke Miss Beauty verkiezing.

Tot aan de finale zal Cathelijne verschillende leuke activiteiten gaan ondernemen. Zo heeft zij een week geleden al een fotoshoot gehad voor de lingerie speciaalzaak Bonne Nuit in Mijdrecht. Ook zitten er voor Cathelijne allerlei trainingsdagen aan te komen en zal zij zich komende tijd in gaan zetten voor Stichting Haarwensen. Op zaterdag 18 februari zal Cathelijne daarom de gehele dag Turkse broden gaan verkopen bij marktkraam: Cikikyan Delicatessen. Deze dag hoopt zij zoveel mogelijk broden te verkopen en dus een zo groot mogelijk bedrag op te halen voor Stichting Haarwensen. De kraam is iedere vrijdag en zaterdag te vinden op de wekelijkse markt op De Hof in Amersfoort.

Cathelijne Heppenhuis is geboren in Amersfoort en groeide hier ook op. Zij studeert momenteel logopedie aan de Hogeschool van Utrecht. Zij zit nu in haar derde jaar en doet mee aan Miss Beauty of Utrecht omdat zij het een unieke kans vindt, maar vooral ook een grote uitdaging en een avontuur. Zij vertelt: "Tijdens deze missverkiezing wil ik veel ervaring gaan opdoen om mijzelf verder te ontwikkelen. Ik ga er in ieder geval heel erg van genieten!"

De uitslag zal worden bepaald door een puntensysteem. 50% van alle punten wordt gegeven tijdens de finale. 30% van de punten door de organisatie en 20% van de punten wordt bepaald door de hoeveelheid sms stemmen die per persoon ontvangen worden. Er kan door iedereen gestemd worden tot 7 april. U kunt de Amersfoortse helpen de titel te behalen door de tekst "Poll Utrecht Cathelijne" naar het nummer "3010" te sms'en.

De missverkiezing is te volgen op: www.missbeautynetherlands.com. Hier is ook de tussenstand van de SMS-voting te vinden.