Belangstelling voor een avondleesgroep?

13-09-2017, 17:40 | Lezersnieuws | Liesbeth Ram

Belangstelling voor een avondleesgroep? Kom naar een informatiebijeenkomst van Senia op maandagavond 25 september in het Eemhuis.

Hou je van lezen en wil je je leeservaringen delen met anderen? Vaak haal je meer uit een boek, als je het met anderen deelt. Het levert nieuwe inzichten op, en de gesprekken met elkaar zijn vaak inspirerend.

Stichting Senia heeft veel leesgroepen opgericht, die overdag bij elkaar komen, maar er is ook belangstelling om 's avonds bij elkaar te komen.

Stichting Senia richt ook avondleesgroepen op.

Maandagavond 25 september, aanvang 19.30 is er in de Espressobar de Draak van het Eemhuis een informatiebijeenkomst van Senia met als doel een leesgroep op te richten, met name voor geïnteresseerden in de leeftijdsgroep 25 tot 50 jaar.

Ben je altijd al op zoek geweest naar een leesgroep met mensen van je eigen leeftijd, aarzel dan niet om aan te schuiven. De bijeenkomst is gratis en geheel vrijblijvend.

Informatie over Senia:

Senia-leesgroepen lezen 6 à 7 boeken per jaar en bespreken die aan de hand van leeswijzers met discussievragen die het gesprek structuur geven. Meer informatie over de werkwijze is te vinden op www.senia.nl.

Kosten lidmaatschap: €34,50 per jaar, €6, - eenmalige administratiekosten. Je ontvangt hiervoor 7 leeswijzers.

Senia werkt samen met de bibliotheek Eemland. Veel leesgroepen maken gebruik van de leeskringenservice van de Bibliotheek Eemland. Voor meer informatie:

www.bibliotheekeemland.nl/speciaal-voor/leeskringen

Ben je geïnteresseerd, meer informatie en opgave ( is niet verplicht, je mag ook zo maar binnenlopen) bij:

Liesbeth Ram, ambassadeursenia@outlook.com