• Cathelijne Heppenhuis is Miss Intercontinental Utrecht en vertegenwoordigt de provincie tijdens de landelijke finale op 9 september.

    www.missbeautynetherlands.com
  • De missverkiezing is te volgen op www.missbeautynetherlands.com. Hier is ook de tussenstand van de SMS-voting te vinden.

    www.missintercontinental.com

Cathelijne opweg naar landelijke Miss Intercontinental finale

12-08-2017, 17:51 | Lezersnieuws | Cathelijne Heppenhuis

De Amersfoortse Cathelijne Heppenhuis (19) bevindt zich momenteel middenin het drukke traject van Miss Intercontinental Netherlands. Ze is volop bezig met de voorbereidingen op deze nationale finale, waar ze de provincie Utrecht zal gaan vertegenwoordigen en het op zal gaan nemen tegen elf andere provincievertegenwoordigsters. Op 9 september zal blijken wie van deze dames de titel in ontvangst neemt en naar India zal afreizen om hier Nederland te gaan vertegenwoordigen tijdens Miss Intercontinental in Mumbai.

"Ik heb ondertussen al veel leuke en leerzame activiteiten achter de rug, maar er zijn er ook nog een aantal in aantocht voordat de finale van Miss Intercontinental zal plaatsvinden", vertelt Cathelijne. "Het zijn activiteiten die vanuit de organisatie Miss Beauty of the Netherlands georganiseerd worden, maar ook activiteiten die ik zelf onderneem. Zo heb ik deze week nog met alle finalisten speechtraining gevolgd en opnames voor een greenscreen gemaakt. Ook heb ik twee dagen terug op een rommelmarkt kleding en spullen verkocht voor Stichting Haarwensen, de stichting waar ik actie voor voer tijdens dit traject. Over een aantal dagen is er ook een workshopdag gepland bij de hoofdsponsor 'I love ith' waar ik veel zin in heb. Kortom, een drukke maar vooral leuke planning!"

Kort voordat de finale plaatsvindt, zal Cathelijne samen met de andere finalisten nog een week lang verblijven in Worldhotel Wings in Rotterdam. Hier zal Cathelijne een vol trainingsschema gaan volgen en zal ze zich voor het eerst moeten gaan bewijzen tegenover de jury tijdens de spannende prejudging. "Er gaat meer tijd en voorbereiding in een missverkiezing zitten dan je zou denken. Er komt veel bij kijken en ik houd mij er iedere dag wel mee bezig, maar ik geniet echt van ieder moment die ik meemaak door toedoen van deze verkiezing. Niet iedereen krijgt de kans om zoiets gaafs mee te maken, daarom ben ik van plan alles eruit te halen wat erin zit!"

De uitslag zal worden bepaald middels een puntensysteem. 10% van de punten wordt bepaald door de hoeveelheid sms stemmen die per persoon ontvangen worden. Er kan door iedereen gestemd worden tot 8 september. U kunt de Amersfoortse helpen de titel te winnen door de tekst "Poll Intercontinental Cathelijne" naar het nummer "3010" te sms'en.

De missverkiezing is te volgen op: www.missbeautynetherlands.com. Hier is ook de tussenstand van de sms-voting te vinden.