• Kerstbomen te koop bij het WinterparadIJS Amersfoort

  • Manon Kolman (Voorbeeldig Fotografie)

Kerst begint bij het WinterparadIJS Amersfoort

26-11-2015, 10:01 | Lezersnieuws | WinterparadIJS Amersfoort

Er komt dit jaar voor de derde maal een schaatsbaan op het Eemplein. Dit jaar wordt de baan overdekt en komen er zeilen rondom die bij wind en regen dicht kunnen. Op die manier is de baan weinig afhankelijk van het weer en kan schaatsgarantie gegeven worden. De baan is geopend tot 3 januari 2016.

Zodra de Sint het land heeft verlaten is het direct volop kerst bij het WinterparadIJS Amersfoort. Op zondag 6 december starten de vrijwilligers met de kerstbomenverkoop direct naast de baan. De opbrengst van de kerstbomen komt volledig ten goede aan het WinterparadIJS Amersfoort.

De kerst wordt op zondag 6 december ook muzikaal ingeluid door Snowman and the Sparkles. Deze band bestaat uit zangeressen Fleur Veldhuis, Manon Kolman en Sylvia Mercera en pianist/zanger Wilco Koster. Samen brengen zij u een potpourri aan uiteenlopend repertoire dat de kerststemming helemaal compleet maakt. Van meerstemmig gezongen carols tot de nieuwste kersthits waarop niemand meer stil kan blijven staan, Snowman and the Sparkles spelen het deze middag allemaal in het IJspaleis, direct naast de schaatsbaan. De aanvang van dit optreden is 15.00 uur.