• Robbert Jaspers en Pauline Meijer

  • Het Kok Running Team heeft zich ingezet voor de Cliniclowns

Kok Wooncenter loopt voor CliniClowns

08-10-2015, 13:30 | Lezersnieuws | Kok Wooncenter

Op 20 september 2015 vond, tijdens het Dorpsfeest Hoogland,

de 37e editie van de Kok Wooncenter Halve van Hoogland plaats.

Naast het behalen van mooie tijden en persoonlijke overwinningen, werd er ook gelopen voor CliniClowns. De Stichting probeert ernstig en/of chronisch zieke kinderen ontspanning en afleiding te bieden. Dit doen zij door het inzetten van Cliniclowns.

Hoofdsponsor van de Halve van Hoogland, Kok Wooncenter, heeft zich hard gemaakt om in de aanloop naar en tijdens de Halve van Hoogland een mooi bedrag op te halen voor CliniClowns. Onderdeel hiervan was de deelname aan het evenement door de CliniClowns New York Marathon groep. Hooglander Robbert Jaspers maakt onderdeel uit van de groep en staat op 1 november, samen met de andere 30 CliniClowns lopers aan de start van de New York Marathon. De Kok Wooncenter Halve van Hoogland werd door hen gebruikt als trainingswedstrijd. Ook zij halen in de aanloop naar de New York Marathon geld op voor CliniClowns.

In totaal heeft Kok Wooncenter, met behulp van vele vrijwilligers, een schitterend bedrag van

€ 1.300,= over kunnen maken naar CliniClowns. Mede vanwege het succes van dit jaar is er besloten om ook tijdens de 38ste editie van de KoK Wooncenter Halve van Hoogland op 18 september 2016 samen te werken met CliniClowns.