• Eetlokaal Bartho 2.0

Kredietunie Midden-Nederland gaat Eetlokaal Bartho 2.0 mogelijk maken door crowdfunding

17-02-2016, 21:30 | Lezersnieuws | Kredietunie Midden-Nederlanf

Wij maken van Nieuwland weer een levendige wijk!

Wonen in Nieuwland is wonen in een wijk waar weinig voorzieningen zijn. "Hier moet verandering in komen", zegt Ruud Blikman. Hij is samen met zijn vriendin, Marlies Peters, initiatiefnemer van een nieuw te starten eetgelegenheid in de wijk Nieuwland. "Bartholomeus moet terugkomen! We noemen het Eetlokaal Bartho 2.0. In samenwerking met Kredietunie Midden-Nederland gaan we een crowdfunding campagne starten om Eetlokaal Bartho 2.0 te realiseren en te kunnen starten vanaf 1 mei en daar hebben we veel hulp bij nodig."

Streekproducten en kwaliteit

In Eetlokaal Bartho 2.0 gaat Ruud Blikman vooral werken met lokale en regionale partijen. Centraal staat het leveren van goede producten tegen een betaalbare prijs, waardoor gasten graag bij hem terugkomen. "Wij zijn ook de eerste horecagelegenheid in de provincie Utrecht, die Princenbier gaat tappen. Een topbier, 80% biologisch, waarmee we onze gasten een kwaliteitsbiertje kunnen serveren tegen een normale prijs."

Crowdfunding

In samenwerking met Kredietunie Midden-Nederland gaat Eetlokaal Bartho 2.0 een crowdfunding campagne starten vanaf 16 februari. Voor ondernemers met een KvK inschrijfnummer is het mogelijk om mee te helpen dit eetlokaal van de grond te krijgen.

De minimale inleg is € 1.000. De rente bedraagt 5 % en de looptijd 5 jaar.

Ondernemer in de dop

Ruud Blikman heeft al meer dan 25 jaar ervaring in de horeca en is nu toe aan een eigen horecagelegenheid. Als gastheer en eigenaar wil hij zorgen dat er weer gezelligheid in de wijk komt, waar mensen weer een plek krijgen om elkaar te ontmoeten, maar ook om lekker te eten.

Kredietunie Midden-Nederland

Kredietunie Midden-Nederland is een coöperatieve vereniging van ondernemers voor ondernemers in de provincie Utrecht en regio Eemland, die elkaar helpen met krediet en coaching. Wij hebben het business plan beoordeeld en we zijn razend enthousiast. "Een heel goed initiatief!" zegt Dick ter Hofste, voorzitter van de Kredietunie Midden-Nederland. "De ondernemers in spe, Ruud Blikman en Marlies Peters, zijn 2 enthousiaste mensen, die hart hebben voor horeca, maar ook hart hebben voor de wijk Nieuwland. Zij willen de wijk, met de start van Eetlokaal Bartho 2.0 weer nieuw leven in blazen. Het is mooi dat zowel wij als de mensen uit de wijk hieraan mee kunnen werken! Dus steun dit plan en ga naar onze website www.kredietuniemiddennederland.nl