• Valentijnsdag in DierenPark Amersfoort

  • Valentijnsdag in DierenPark Amersfoort

Leer versieren van de dieren op Valentijnsdag in Amersfoort

05-02-2016, 11:20 | Lezersnieuws | Lize de Graaf

Ondeugende flamingo, opgedofte ringstaartmaki of familiegerichte olifant.

DierenPark Amersfoort organiseert speciaal voor verliefde stellen en ingedutte koppels een spannende Tour d'Amour langs de dieren op Valentijnsdag. Leer versieren van de dieren en wie weet ontstaan er leuke ideeën om de relatie een extra impuls te geven.

De stellen komen onder leiding van een gids langs verschillende dieren en horen hier alles over de eigenschappen en versiertrucs van de dieren. Zo dansen flamingo's eerst een prachtige wals om indruk op hun partner te maken, olifantendames laten hun potentiële aanwinst eerst keuren door de hele familie en mannelijke ringstaartmaki's proberen goed voor de dag te komen met lekkere luchtjes.

Stelletjes kunnen zich zonder extra kosten opgeven voor de romantische tour via de website van de dierentuin. Zij moeten wel snel reserveren, want de vier liefdesrondleidingen zijn bijna volgeboekt. Tijdens de liefdestocht komen de deelnemers te weten op welk dier zij het meeste lijken op liefdesgebied. Koppels ontdekken het op zondag 14 februari in DierenPark Amersfoort.