• Op maat gemaakte meubels, woonaccessoires én workshops op het Mooierplein!

  • Authentieke lampen

Steigerloods opent nieuwe winkel op het Mooierplein

30-08-2015, 14:41 | Lezersnieuws | Cynthia El Hamri

'De Steigerloods' opent winkel in voormalig 'Drakennest'

Slechts één jaar heeft de Steigerloods een winkeltje gehad op de Van Galenstraat. Maar de zaken gingen zo goed dat de stap naar een grotere winkel wel genomen moest worden. Toen eigenaren Mo en Cynthia hoorden van de plannen om het voormalig Drakennest met een ambitieus plan nieuw leven in te blazen was het besluit snel genomen.

Het Drakennest is door een groep Amersfoortse ondernemers rigoureus onder handen genomen en begint onder de naam 'Mooierplein' aan een heel nieuwe periode, waarbij Het Mooierplein de ambitie heeft om dé ontmoetingsplek te worden op het gebied van shoppen, culinair genieten en Lifestyle Experience. Tijdens de jaarlijkse Zomergrachten-Markt op 6 september, vindt de grote opening plaats van de Steigerloods en kan het publiek kennis maken met de nieuwe winkel.

De Steigerloods staat al jaren bekend om haar accessoires en stoere, ambachtelijke meubels van oude steigerdelen, boomstammen en eiken wagondelen. Ook de vele creatieve workshops 'houtbewerking' worden steeds beter gevonden en een wachtlijst is niet ongebruikelijk. Eigenaresse Cynthia El Hamri "We geloven in het nieuwe Mooierplein en kijken er naar uit om onze mooie grotere winkel te laten zien." Voor meer informatie en openingstijden kijk op www.steigerloods.nl.