• Kom je ook?

    Bindi

XXL Eindejaars Slow Flow Yogaspecial bij Bindi

22-11-2017, 11:41 | Lezersnieuws | Bindi Yoga

Wil je ook even een momentje voor jezelf voor de feestdagen? Alvast een klein cadeautje alleen voor jou? Of misschien juist fijn samen? Lekker bewust en gezond deze vaak minder gezonde tijd in? Kom dan naar Bindi op 22 december en doe mee aan de XXL Eindejaars Slow Flow Yogaspecial gegeven door Jiske!

Ga mee in een langzame diepe flow! Deze special staat geheel in het teken van afsluiten, loslaten en dankbaarheid. Laat je mee voeren met dynamische mindfull moves op poëtische klanken. Samen creëren we een veilige ruimte om energie en te laten stromen, en het afgelopen jaar in krachtig perspectief te zetten. Geef toe aan de zwaartekracht in voedende voorover buigingen en laat los in tedere twists. Vind en neem de tijd naar binnen te keren.

Absorbeer de stilte, laat je gaan in voedende verzorgende yin houdingen, en reflecteer in afsluitende meditatie jou persoonlijke yoga jaar.

Datum: vrijdag 22 december 2017

Tijd: 19.00 tot 21.30 uur

Kosten: 30 euro óf 2 lessen van je leskaart/abonnement

Informatie en aanmelding: info@bindi.nu of via ons online systeem

Bindi is hét centrum van Amersfoort & omstreken voor yoga en persoonlijke ontwikkeling; een thuisbasis voor iedereen die streeft naar vitaliteit van lichaam en geest. In een veilige en huiselijke omgeving kan je ruimte geven aan je persoonlijke ontwikkeling of gewoonweg genieten van ontspanning en lekker eten.

Kom je ook?