Lezersnieuws

WestravanderWal - SAAM

Theater SpullenLab (onderdeel van culturele broedplaats De WAR) gaat in het najaar van 2017 en voorjaar 2018 weer bijzondere voorstellingen programmeren. SAAM is het nieuwste stuk van theaterduo WestravanderWal.

Tip 10 - Je bent alleen

Uitnodiging "In Bewtween Café Amersfoort" 25 juli a.s.

Aanvang: 10.00 uur

One Planet, Stationsplein 16,

3818 LE Amersfoort

Bij 'In Between Café Amersfoort' hebben we weer 2 interactieve onderwerpen!

De volgende bijeenkomst wordt gehouden op dinsdag 25 juli a.s.

Dansles voor (echt)paren

Dansschool Parmentier organiseert op woensdag 2 augustus en op vrijdag 4 augustus om 20:00 uur een proefles Stijldansen voor (echt)paren. U leert in een gezellige dansles de basis van de quickstep en krijgt informatie over de nieuwe beginnerscursussen.

Gert-Jan Segers houdt hagenpreek in boomgaard Coelhorst

Een stevig debat voeren in de Tweede Kamer, dat is fractievoorzitter Gert-Jan Segers van de ChristenUnie wel gewend. Maar een hagenpreek houden in een boomgaard, dat is even wat anders. Maar hij gaat het doen, op zondag 27 augustus op Landgoed Coelhorst bij Amersfoort. En u bent uitgenodigd.

Baby zang&dans bij Mums&more

Gezellig samen met jouw baby liedjes leren, instrumentjes bekijken en lekker bewegen op muziek? Bij Baby zang&dans kan dat allemaal!

Op woensdag 6 september start er een lessenreeks van zes weken. De lessen zijn van 9.00-9.30.

Babymassage bij Mums&more

Wil jij jouw baby beter leren kennen en helpen te ontspannen?

Babymassage kan helpen bij darmkrampjes, veel huilen en slaapproblemen.

Voor baby's tussen de 6 weken en 6 maanden oud.

Bezoek de zeventiende eeuw in miniatuur via spannende kijkkastjes

BEZOEK DE ZEVENTIENDE EEUW IN MINIATUUR VIA SPANNENDE KIJKKASTJES met een speurspel en daarna de mogelijkheid om in en (of) rond het Koetshuis zelf te spelen met o.a. attributen en verkleedkleren uit die tijd.

Kinderworkshops bij Museum Flehite

In de zomervakantie, op zondag 30 juli en zondag 6 augustus, organiseert Museum Flehite twee creatieve kinderworkshops. Zondag 30 juli kunnen kinderen een diorama maken, een soort 3D-schilderij. Zondag 6 augustus staat het maken van een landschapscollage op het programma.

Hoe zit het precies met meenemen van vakantiesouvenirs?

Deze zomer gaan naar verwachting meer dan anderhalf miljoen Nederlanders op vakantie buiten Europa. Dit zijn er meer dan ooit. Uit onderzoek blijkt dat negen op de tien van hen graag leuke producten en souvenirs meeneemt naar huis.

IVN natuurexcursie zondag 20 augustus: Leven in en om water

Op zondag 20 augustus organiseert het IVN, Instituut voor Natuureducatie en Duurzaamheid, een natuurexcursie. De natuurgidsen gaan met u naar het Waterwingebied: een belangrijke ecologische zone en een verborgen paradijsje in stedelijk gebied.

Pagina's