Lezersnieuws

Is er een kassucces in de maak op 8 juli a.s.

Ook door Swing Close zal zondag 8 juli a.s. in de grote tuin van het VlinderHuys, samen met het Ministerie van Mooie Liedjes, muzikaal door de tuin gestruind worden. U vindt het VlinderHuys aan de Barchman Wuytierslaan 51, 3819AB in Amersfoort.

ONKlb2018 dag 1: ZPC AMERSFOORT Relay team pakt goud

Ruim 15 jaar heeft Amersfoort erop moeten wachten om een groot sportevenement te mogen organiseren. ZPC AMERSFOORT is dit weekend in samenwerking met de KNZB gastheer van het Open Nederlandse Kampioenschappen Lange Baan Zwemmen.

ONK 2018 Amerena Interview Ranomi Kromowidjojo (video)

ONK 2018 Amerena Interview Ranomi Kromowidjojo (video)

Op de startdag van de ONK 2018 op vrijdag 22 juni 2018, zwom Ranomi Kromowidjojo na vele jaren weer eens in Amersfoort. Maar nu in Amerena, waar ze alleen om de 100m vlinderlag aan de start verscheen.

Ranomi Kromowidjojo gesnapt in Amerena

Op de ONK 2016 langebaanzwemmen werd Ranomi Kromowidjojo, de drievoudig Olympisch kampioene gesnapt in het "olympisch zwembad" Amerena te Amersfoort.

Op de eerste wedstrijddag, vrijdag 22 juni , klikte de camera van BG Publiciteit gretig.

Afronding Ganskuijl én start nieuwe buurt

De Ganskuijl is getransformeerd tot een levendige wijk met een mooie mix van koop- en huurwoningen. Het is een bijzonder en groen woongebied geworden, met variatie in bebouwing en een glooiend karakter. Al vanaf 2009 is de Alliantie hier bezig om het gebied aan te pakken.

Wicked Jazz Sounds trapt zomerseizoen Observant af

Stadspodium de Observant breng gedurende de zomermaanden een speciale concertserie op de historische binnenplaats. In samenwerking met Jazz Podium Amersfoort staan zeven buitenconcerten gepland van toonaangevende Nederlandse artiesten.

Rode Kruis Week in Amersfoort van start

Duizenden vrijwilligers gaan komende week, tijdens de Rode Kruis Week, met een collectebus langs de deuren om steun te vragen voor de regionale hulp van het Rode Kruis. Dat gebeurt ook in Amersfoort.

Jeugdzorg legt inkomen gezin plat 

Na 16 jaar lang oorlog tegen Jeugdzorg (Veilig Thuis en tegenwoordig ook de Kinderbescherming) was Sophia Vassiliou zat van de leugens die over haar verteld werden.

ONK 2018 Amerena Voorbeschouwing "Amersfoort" (video)

In het sportcomplex Amerena aan de Hogeweg te Amersfoort vinden van vrijdag 22 t/m zondag 24 juni 2018, de Open Nederlandse Kampioenschappen langebaanzwemmen, plaats.

Pagina's