Lezersnieuws

Nieuw in Amersfoort: cursus Keipong bij Over 't Net!

Ook zo genoten van het tafeltennissen tijdens de vakantie? De tafeltennisacademie Amersfoort organiseert in samenwerking met de tafeltennisclub Over 't Net een beginnerscursus voor basisschoolkinderen.

Klassiek ontbijtconcert met Orestis Dimitriadis

Op zondagochtend 1 oktober biedt De Observant onder de titel 'Ontbijt met Beethoven' een uitgebreid ontbijtbuffet met live klassieke muziek. Tijdens het buffet, vanaf 9.30 uur, speelt pianist Orestis Dimitriadis werken van o.a. Bach, Schubert, Chopin en Beethoven.

Beau&Belle kinderkledingbeurs in speeltuin De Vriendenkring

De Beau&Belle kinderkledingbeurs komt er weer aan!

Met merkkleding van oa: Tumble 'n Dry, Bengh, Scotch & Soda, Petit Louie, Mim-Pi, Bomba, Gaastra, etc. Maar ook de leukste items van Hema, H&M en V&D.

Izaline Calister komt naar Observant

Het Jazzpodium Amersfoort presenteert regelmatig de beste jazzartiesten bij Stadscafé de Observant. Woensdag 4 oktober staat Izaline Calister op het podium. Zij wordt begeleid door gitarist Ed Verhoeff en trompettist Angelo Verploegen.

Inspiratiedag 23 sep Johanneskerk AmersfoortMoed houden op weg naar vrede in Palestina

Op zaterdag 23 september houdt Kairos Sabeel Nederland een inspiratiedag in de Johanneskerk Westsingel 30 te Amersfoort om 10.30 uur.

De bekende christenzionisme expert Dr Stephen Sizer van de Church of England houdt een betoog en een workshop.

Kinderconcert De Bremer Stadsmuzikanten

Op zondag 1 oktober om 12.15 uur organiseert Toeters & Bellen het kinderconcert De Bremer Stadsmuzikanten in De Observant.

Oogstfeest op de Tuinen van verbinding in Rustenburg.

De Stichting Tuinen van verbinding gaat zaterdagmiddag 30 september van twee tot vijf de goede oogst van dit seizoen vieren.

midervalide darts

Hallo mijn naam is kees van Wielink

En ik woon in Amersoort

ik ben door een motorongeluk mijn rechter onderbeen verloren en speel nu darts samen met mindervalide darters

Vredesweeklezing 'Tuinieren: een bron van verbeeldingskracht'

Vredesweeklezing 20 september 2017 Sint Ansfriduskerk: Tuinieren: een bron van verbeeldingskracht

Buurtwetertegel uitgereikt tijdens Dorpsfeest

Op zondag 17 september is de Buurtwetertegel uitgereikt aan het bestuur van de Stichting Dorpsfeest Hoogland. Voorzitter Thea van Beers nam de tegel trots in ontvangst. Zij is al sinds 1999 actief in de organisatie van het Dorpsfeest dat dit jaar voor de 25ste keer werd georganiseerd.

Pagina's