Lokaal lezersnieuws

Sint-Joriskerk's culturele en kunstzinnige zomeropening!

De Sint-Joriskerk opent haar deuren van mei tot oktober voor een culturele en kunstzinnige zomeropening! Er is deze zomer namelijk meer te zien dan de mooie buitenkant van het imposante bouwwerk.

Verfrissende muzikale komedie in Flint

Cabaretiers Maartje & Kine komen zaterdag 28 april naar Flint met hun voorstelling ‘Vibrato!’: een voorstelling met humor en veel goede muziek!

Amersfoortse ondernemer Vincent Vis (20) maakt indruk op internationaal festival in Riga

Student Vincent Vis (20), winnaar van ZomerOndernemer 2017, maakte vorige week flink indruk op het International Student Company Festival (ISCF) in Riga. Tussen honderd ondernemende jongeren uit dertien verschillende landen presenteerde Vincent zijn bedrijf SmartCompare.

Schaapscheerdersfeest op de Vosheuvel!

 

Schaapscheerdersfeest op  Stadsboerderij  ‘De Vosheuvel’

 

 

 

Woensdag 2 mei 2018 van 11:00 tot 16:00 uur organiseert Stadsboerderij de Vosheuvel een sfeervol schaapscheerdersfeest!

 

Koken van Woede: Elektrisch/Keramisch kan aan het gas

Elektrisch of Keramisch Dure Grap

Emilio Guzman komt naar Flint met voorstelling ‘Kom dan!’

Cabaretier Emilio Guzman komt naar Amersfoort met zijn cabaretshow ‘Kom dan!’ Zijn voorstelling gaat over het thema populisme. Guzman is woensdag 2 mei te zien in Flint.

Dansspektakel Introdans (6+) komt naar Flint!

In het programma ‘KYLIÁN4ALL’ presenteert Introdans met veel trots een aantal hoogtepunten uit het oeuvre van meesterchoreograaf Ji?í Kylián. Introdans (6+) is donderdag 26 april te zien in Flint en is een voorstelling voor bezoekers van alle leeftijden.

CJVV Life Goals evenement brengt mensen in beweging

“Ik vind het heel fijn om hier bij CJVV te zijn. Dit is voor mij een warme plek, ik kom hier graag.” Aldus één van de deelnemers aan het CJVV Life Goals Amersfoort evenement.

Gastvrij Tafelen is van start!

Horeca ondernemers in Amersfoort bieden cliënten van Stadsring51 verrassingsdiners aan. Op 12 april werd in restaurant Kroast door de horeca ondernemers de eerste bon overhandigd aan Dick van Maanen, directeur van Stadsring51.

Golft u mee voor de kinderen van Durlstone Foundation Zimbabwe? 

Op Golfclub Hoogland Amersfoort wordt op 1 juni 2018 een gezellige golfdag met aansluitend een BBQ georganiseerd voor de kinderen van Stichting Durlstone Foundation Zimbabwe (DFZ).

Pagina's