Sport lezersnieuws

Tafeltennis voor beginners: Keipong is een succes!

In vier korte speelse trainingen hebben 15 basisschoolkinderen een introductie gehad op de tafeltennissport. Door de tafeltennisacademie Amersfoort in samenwerking met ttv Hoogland werden er spelletjes gedaan gericht op voetenwerk, plaatsen, oog hand coördinatie.

Multi-sport dagkamp Amersfoort 7 t/m 10 jr

Sportkamp voor stoere jongens en meiden

Multi-sport dagkamp Amersfoort 4 t/m 6 jr

Spel & fun voor jouw kleine sportieveling

Vakantie activiteiten De Voetbalschool

De Voetbalschool organiseert aanstaande meivakantie verschillende activiteiten in Amersfoort en omgeving. Kinderen van 5 t/m 18 jaar kunnen voetballen op onderstaande locaties: - 30/4 t/m 2 mei: vv Hoogland - 1 t/m 3 mei: SC Hoevelaken - 2 t/m 4 mei: CJVV

Team Rocks van A-Dance succes op kickboks gala

Afgelopen zaterdag vond er in Loods of Fitness te Bunschoten-Sakenburg een Thaiboks gala plaats. Vijf leden van Team Rocks (sportclub A-Dance) o.l.v. Geronimo de Groot namen deel aan het jeugdprogramma.

Mallejanfestival groeit fors

De tweede editie van het Mallejanfestival, twee weken geleden, trok bijna ??n derde meer bezoekers dan de eerste editie. Er werden 1900 stoelen verkocht tegen 1450 in 2017. Verreweg de meeste bezoekers van het kleinkunstfestival kochten een zogeheten routekaart, goed voor vier voorstellingen.

Apeleuk Sportief Zomerkamp

Monkey Moves, Fit Academy Bokkeduinen en verschillende sportverenigingen helpen mee om dit evenement mogelijk te maken.

Try-out voor taekwondoka’s TTE op Open Windmills

Afgelopen zaterdag hebben Shanti Ruska, Britt Huber, Ryer van Erkelens en Milan Molle meegedaan aan het jeugdtoernooi Open Windmills in Dordrecht.

PvdA-raadslid Grace Tanamal stapt uit politiek

PvdA-raadslid Grace Tanamal heeft om gezondheidsredenen moeten besluiten haar raadslidmaatschap per direct neer te leggen. Grace maakte dit besluit donderdag zelf bekend aan burgemeester Lucas Bolsius. Later op de dag werden de gemeenteraad en de leden van de PvdA op de hoogte gesteld.

Koningsspelen weer groot sportief feest.

Vrijdag 20 april is het weer zover: de jaarlijkse Koningsspelen! Ook dit jaar organiseren sportverenigingen deze sportieve dag, in samenwerking met de Buurtsportcoaches. De animo onder de basisscholen om mee te doen aan de Koningsspelen is ook dit jaar weer erg groot.

Pagina's