Sport lezersnieuws

Bewegen in de voorjaarsvakantie bij NIKA Hoogland

Zin om lekker te bewegen in de voorjaarsvakantie? Op dinsdag 27 februari zijn alle kinderen van harte welkom bij NIKA Hoogland!

Fraaie tweede prijzen voor BAN deelnemers bij RJK badminton

Ook badmintonvereniging BAN was dit weekend met een ruime afvaardiging jeugdspelers aanwezig bij de Regio Centrum Junioren Badminton Kampioenschappen 2018.

Nieuwe hoofdtrainer bij BAN badminton

Vanaf september 2018 wordt Bart-Jan den Hollander bij BAN de nieuwe hoofdtrainer. Hij geeft dan twee avonden per week training en coacht tijdens de competitie een keer per maand. Ook levert hij een actieve bijdrage aan de BAN-trainingsdagen.

Open district West kampioenschappen was een groot succes

Britt Huber, Shanti Ruska, Ryer van Erkelens en Milan Molle hebben aan dit toernooi meegedaan.

Shanti en Britt hadden allebei 1 wedstrijd waardoor ze lang moesten wachten voordat ze het veld op konden gaan. Ryer en Milan hadden beide 3 wedstrijden.

Wobbelyoga / gym bij Mums&More

Een plank waar je op kan wiebelen. Klinkt niet direct uitdagend, of toch wel?

Mums&More gaat aan de slag met de Wobbel. Yoga houdingen of acrobatiek, alles komt aan bod. De kinderen kunnen spelenderwijs leren wat ze nu allemaal met een Wobbel kunnen.

Sponseravond Colaer Cycling

Donderdag 8 maart organiseert Corlaer Cycling een sponeseravond. Er zullen verschillende mensen komen spreken, zoals Gerco Pastoor en Maarten Tjallingi. De sponseravond vindt plaats in het Meander Medisch Centrum .

Trainer BAN Badminton geslaagd voor SL-3 diploma

Redmar Blik, trainer bij badmintonvereniging BAN, is geslaagd voor zijn SL-3 diploma. Afgelopen zaterdag rondde Redmar met succes zijn trainersopleiding af. Redmar gaf toen aan de BAN competitiespelers een afsluitende training, die beoordeeld werd door zijn praktijkbegeleider.

In het donker badmintonnen bij BAN

Badmintonvereniging BAN hield op 11 februari voor de derde keer haar BlackLight Badminton Toernooi. Ruim honderdveertig spelers, onderverdeeld in verschillende categorieën, speelden vol overgave badminton in de vrijwel volledig donkere sporthal de Icoon.

Kick & Fun voor 4 en 5 jarigen

Voor alle 4 en 5 jarigen die van stoeien houden en veel energie hebben, start sportschool A-Dance vanaf maart de nieuwe les Kick&Fun! De naam zegt het al, spelenderwijs zullen de jongsten veilig leren stoten en trappen op pads, vallen, opstaan, rollen en springen.

Elena Timina verzorgt trainingsdag voor jeugdige tafeltennissers

Op zaterdag 17 februari zal toptrainster Elena Timina een trainingsdag verzorgen voor de tafeltennistalenten van de tafeltennisacademie Amersfoort.

Pagina's