Sport lezersnieuws

Maak kennis met tennis bij LTV Randenbroek

Op zondag 8 juli organiseert tennisvereniging LTV Randenbroek een open dag voor jong en oud. De dag start om 10:00 uur met het ORKT (Open Randenbroek Kids Toernooi) waarbij er binnen de categorie?n rood en oranje wedstrijden worden gespeeld.

Amersfoortse springsters Nederlands Kampioen

In het weekend van 23 en 24 juni werd in Ahoy Rotterdam gestreden om de nationale trampolinetitels.

Beginnend taekwondo talent Theo Meijer Sport/TTE gelijk in de prijzen op Hans Ruijs toernooi in Nijmegen

Afgelopen zaterdag hebben Basya Melcherts, Britt Huber en Ryer van Erkelens meegedaan aan het Hans Ruijs toernooi in Nijmegen.

ONK 2018 Amerena Bondscoach Wouda tevreden (video)

Op de slotdag van de ONK 2018 op zondag 24 juni 2018, een interview met de Bondscoach Zwemmen KNZB: Marcel Wouda. Amersfoorter Fred Stam sprak namens Omroep EVA TV over de stand van zaken bij de Nederlandse zwemploeg in aanloop naar het EK, later dit jaar in Glasgow.

Later meer...

Quick herensoftballers op EK

Tsjechië is deze zomer twee keer de plek waar je moet zijn voor de beste Europese heren softballers. De week van 25 juni zijn in Havlivkuv Brod de Europese kampioenschappen herensoftbal (fastpitch) en in de eerste week van september is in Praag de Europacup voor clubteams. 

CJVV-icoon Wilfred Rietveld zet punt achter carrière

Na een carrière van 16 jaar als speler van CJVV 1 heeft Wilfred Rietveld afscheid genomen van zijn teammaatjes. Als 18 jarige jongen debuteerde hij in 2002 in de hoofdmacht van zijn club. Gisteren nam hij te midden van zijn voetbalvrienden afscheid.

ONKlb2018 dag 1: ZPC AMERSFOORT Relay team pakt goud

Ruim 15 jaar heeft Amersfoort erop moeten wachten om een groot sportevenement te mogen organiseren. ZPC AMERSFOORT is dit weekend in samenwerking met de KNZB gastheer van het Open Nederlandse Kampioenschappen Lange Baan Zwemmen.

ONK 2018 Amerena Interview Ranomi Kromowidjojo (video)

ONK 2018 Amerena Interview Ranomi Kromowidjojo (video)

Op de startdag van de ONK 2018 op vrijdag 22 juni 2018, zwom Ranomi Kromowidjojo na vele jaren weer eens in Amersfoort. Maar nu in Amerena, waar ze alleen om de 100m vlinderlag aan de start verscheen.

Ranomi Kromowidjojo gesnapt in Amerena

Op de ONK 2016 langebaanzwemmen werd Ranomi Kromowidjojo, de drievoudig Olympisch kampioene gesnapt in het "olympisch zwembad" Amerena te Amersfoort.

Op de eerste wedstrijddag, vrijdag 22 juni , klikte de camera van BG Publiciteit gretig.

ONK 2018 Amerena Voorbeschouwing "Amersfoort" (video)

In het sportcomplex Amerena aan de Hogeweg te Amersfoort vinden van vrijdag 22 t/m zondag 24 juni 2018, de Open Nederlandse Kampioenschappen langebaanzwemmen, plaats.

Pagina's