Sport lezersnieuws

XXL Eindejaars Slow Flow Yogaspecial - 22 december bij Bindi

Wil je ook even een momentje voor jezelf voor de feestdagen? Alvast een klein cadeautje alleen voor jou? Of misschien juist fijn samen? Lekker bewust en gezond deze vaak minder gezonde tijd in?

Nieuwe lessen Panasj kinderhockey starten in januari 2018.

Panasj hockey voor kinderen van 3 t/m 8 jaar is al vanaf september 2016 actief in Amersfoort Vathorst en Amersfoort Zuid. Op de zaterdagochtenden worden hockeylessen georganiseerd in de sporthal De Brink Vathorst en in de gymzaal van de Guido de Bres school aan de Arnhemseweg.

Switch H1 pakt volle punten tegen Spaarnestad H3 (4-0)

Uitslag 4-0 (25-19, 25-18, 25-22, 25-22)

Eerste verliespartij voor Switch Heren 1

Op zaterdag 4 november mocht Switch Heren 1 in Eemnes aantreden tegen de mannen van Voleem Heren 1. De wedstrijd, op papier tussen de nummer 1 en nummer 3, beloofde vooraf gezien een spannende te worden.

Oudejaarsborrel en oliebollenverkoop AMHC met Pubquiz

Dit jaar wil AMHC graag op een leuke en gezellige manier het jaar afsluiten met een oudejaarsborrel op vrijdag 29 december van 18.00-21.00 uur. Deze borrel gaat gepaard met oliebollen verkoop van Klaas Hartog uit Bunschoten-Spakenburg en een Pubquiz, georganiseerd door Dames veteranen B.

Mooie resultaten voor Taekwondoka's op Euregio Open in Nettertal

Afgelopen zaterdag vertrokken Britt en Thomas Huber, Milan Molle, alle van Theo Meijer Sport en Amy Mink, Nilla Broström van Marcel van der Poel naar Nettertal.

Nominaties Drone Awards 2017 bekend

De nominaties voor de Drone Awards 2017 zijn vandaag bekend gemaakt. Dit jaar zijn er wederom acht genomineerde drone video's die kans maken op een prestigieuze Drone Award, verdeeld over de twee categorieën Luchtfotografie en Racing.

Switch Heren 1 na vijf competitiewedstrijden nog steeds ongeslagen

Met de rentree van hoofdcoach Frits Muller op de bank mocht Switch Heren 1 afgelopen vrijdag aantreden tegen de talenten van Huizen H2. Wat van tevoren als een moeilijke wedstrijd werd bestempeld, bleek uiteindelijk een makkelijke en verdiende overwinning voor de mannen uit Hooglanderveen.

Ton Boot komt naar sporthal Zielhorst

De Amersfoortse basketballvereniging Crackerjacks haalt oud-basketballer en oud-basketballcoach Ton Boot naar Amersfoort voor een lezing over coaching en leiding geven. Op donderdag 2 november om 20.00 uur spreekt hij in sporthal Zielhorst over motivatie, werklust en teamspirit.

Switch Heren 1 verliest bekerduel van stadsgenoot Keistad H2

Vrijdag 20 en maandag 24 oktober heeft Switch Heren 1 nogmaals laten zien waarom ze dit jaar bovenin meedoen in de promotieklasse. AVV Keistad H3 en H2 stonden op de planning, respectievelijk voor de derde competitiewedstrijd en de bekerronde.

Pagina's