Sport lezersnieuws

Voetbal & Keeper 3-daagse 'Play the English way' bij CJVV

Ook dit jaar organiseert De Voetbalschool Amersfoort e.o. in de laatste week van de zomervakantie weer een Voetbal & Keeper 3-daagse.

Mountainbikeclinic voor beginners en gevorderden

Op zondag 8 oktober a.s. organiseert Fiets-inn Frits van de Bunt in samenwerking met Fred Vulhop - Slim Body Centre de Mountainbike Clinic 2017.

Motorcoureur Vasco van der Valk scoort Duitse podiums in België

Afgelopen weekend was het Belgische Circuit van Zolder de locatie voor de tweede ronde van het prestigieuze Duitse IDM 2017 motorracekampioenschap.

ZV Hoogland Hoogland vinzwemmer vice wereldkampioen

Diego Quintero is zojuist op zondag 9 juli Vice Wereldkampioen 3km monovin in open water geworden.

Bronzen WK-debuut ZV Hoogland

Op zaterdag 8 juli (dag 1) van de "Finswimming Master World Cup 2017" in Medellin, Colombia is door Diego Quintero afgesloten met 3 keer brons.

Unieke estafette fietstocht voor Alzheimer Nederland

Op zaterdag 23 en zondag 24 september 2017 organiseert Alzheimer Nederland voor de 6de keer de unieke fietstocht 2bike4alzheimer. Met deze 24-uurs fietstocht rijden teams van 4 tot 7 personen een tocht van 400 kilometer.

Amersfoortse Veteranen Tennis Kampioenschappen 35+ en 50+

Van 19 tot en met 27 augustus worden bij L.T.V. Flehite de jaarlijkse ITA Veteranen Tenniskampioenschappen gehouden in de leeftijdscategorieën 35+ en 50+.

Laatste editie 033 Skate: White and lustrum edition

Voor vrijdag 7 juli staat alweer de laatste editie van 033 SKATE 2017 op het programma. Maar we sluiten het seizoen niet zomaar af. De laatste editie is namelijk onze White & Lustrum edition, dus alle skaters, steppers en longboarders komen in het wit.

Brons voor BAN J1 op NK Regioteams

Een fraaie derde plaats voor het jeugdteam J1 van BAN (Badminton Amersfoort Noord) bij de strijd om de Nederlandse badmintontitels voor competitieteams.

In Zutphen werden zaterdag de poulewedstrijden gespeeld. Een eerste of tweede plaats gaf recht op een halve finaleplaats op zondag.

ASC Nieuwland jeugd met Champions League Toernooi tijdens Voetbalkamp

Vorig weekend was het jaarlijks voetbalkamp van de E spelers van ASC Nieuwland in Heino. Het weekend was voor de organisatie geslaagd te noemen en tijdens het kamp waren er vooral hele enthousiaste kinderen en vrolijke gezichten te zien.

Pagina's