Verkiezingen lezersnieuws

Verkiezingsdebat: "Amersfoort duurzaamheidskampioen"

Groot Amersfoorts Lijsttrekkersdebat over Duurzaamheid op 8 maart

De duurzaamheidsambassadeurs van Amersfoort organiseren op 8 maart 2018 het Groot Amersfoorts Lijsttrekkersdebat over duurzaamheid.

Werkconferentie CDA: samen met Agnes Mulder duurzaam naar Parijs

Verduurzamen doe je niet als inwoners, bedrijven of zelfs gemeente ieder apart. Ook samenwerking van buurgemeenten kan nieuwe mogelijkheden bieden om de doelstellingen van het Klimaatakkoord van Parijs te gaan halen. Dat geldt ook voor de gemeenten rond de Eem.

Clash tussen 'oude' raadsleden en Vrede en Recht

De eerste confrontatie tussen de lijsttrekkers voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart vond plaats op vrijdag 9 februari tijdens het door de Stichting Vrienden Eemhaven (SVE) georganiseerde debat over de toekomst van de Eemoevers.

Valentijnsdebat 'hart tegen hard'

Een avond vol vuur, hartstocht en passie. Dat verwachten de organisatoren van het Valentijnsdebat dat gehouden wordt op woensdag 14 februari.

Stap op de zeepkist en geeft uw raad aan de nieuwe gemeenteraad

In aanloop naar de verkiezingen staat de Zeepkist in de Politieke Huiskamer in Het Eemhuis.

Amersfoort eerste gemeente met referendum

Als het aan Vrede en Recht Amersfoort ligt wordt Amersfoort de eerste gemeente met een lokaal bindend referendum. Dat betekent dat de gemeenteraad zich moet schikken naar wat de burgers willen.

Vereniging Dorpsbelangen Hoogland organiseert Hooglands Politiek Café

Op 21 maart a.s. gaan we weer naar de stembus om een nieuwe gemeenteraad te kiezen. Natuurlijk wilt u goed voorbereid zijn. Daarom organiseert de Vereniging Dorpsbelangen Hoogland op 18 januari a.s. het Hooglands Politiek Café in Dorpshuis De Neng. Aanvang 20.00 uur, inloop vanaf 19.45 uur.