Zakelijk lezersnieuws

Gastvrij zijn vanuit een gastvrij hart, wat komt daar allemaal bij kijken?

Alleen met vakkennis, vaardigheden, marktkennis en ondernemerschap redt je het niet in de gastvrijheidssector, je hebt ook mensenkennis nodig. Welke verschillende typen mensen of klanten zijn er, hoe ga jij met deze verschillen om, op een gastvrije manier?

Ben Smeeing Elektra zet Stadhuis Middelburg in het licht

Ben Smeeing Elektra en Beveiligingen zet het Stadhuis in Middelburg in het licht.

CURSUS "Haarknippen en Styling" start op dinsdagavond 3 april 2018

Een cursus Haarknippen en Styling start op dinsdagavond vanaf 3 april in Wijkcentrum 't Middelpunt in Amersfoort. Na de cursus van 10 lessen kan je het haar van je partner, kinderen of kennissen knippen. Handig en voordelig.

John de WOlf maakt zich hard voor vacatures ouderen

AMERSFOORT - De Sinaasappelman uit Zegveld is op zoek naar ondernemende mensen die als franchisenemer fruit aan de consument willen gaan leveren in de gemeente Amersfoort.

POLITIEK CAFE OVER ONDERNEMEN IN AMERSFOORT

De Vereniging Amersfoortse Ondernemers en Zakelijk Netwerk BCAN organiseren op donderdag 15 februari Ondernemend Amersfoort Kiest. Dit Politiek Café gaat over thema's die bedrijven en ondernemers bezig houden en wordt gehouden bij Lomans Totaalinstallateur.

Gratis ontwikkeladvies 45- plussers

Begin 2018 met lef en maak werk van je toekomst! Voor werkenden van 45 jaar en ouder die actief zijn in o.a. detailhandel, logistiek of administratie/secretariaat is er sinds kort een tijdelijke subsidieregeling van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Peer! innovatie spreekuur voor MKB gaat weer van start

Na een winterpauze gaat het innovatie spreekuur bij Peer! op 16 februari weer van start. In de afgelopen twee jaar heeft dit spreekuur tientallen ondernemers verder geholpen en er zijn ook spreekuren geweest op het Fablab en het Kennislab voor Urbanisme.

Het Vathorst College stemt!

Alle 4HAVO leerlingen gaan de komende 2 maanden schaduwverkiezingen organiseren op onze school. 21 maart zijn er verkiezingen voor de gemeenteraad van Amersfoort. Op school gaan we proberen zoveel mogelijk leerlingen te laten stemmen op een van de partijen.

Nefkens Peugeot nu ook in Amersfoort

Een feestelijke start van het nieuwe jaar bij Nefkens, de Peugeot-dealer in Amersfoort. Nefkens heeft tot en met 17 februari mooie acties voor bezoekers en klanten.

Typecursus in Vathorst.

In maart start er bij voldoende aanmeldingen een typecursus voor kinderen in Vathorst.

In twaalf lessen blind en met tien vingers leren typen?

Maximaal 4 kinderen per les, dus optimale begeleiding.

Kijk voor informatie op www.gigakids.nl

Pagina's