Zakelijk lezersnieuws

Borrels en barbecue met Keicollectief

Op donderdag 5 juli luiden we graag met alle deelnemers van Keicollectief (netwerk creatieve ondernemers Amersfoort) de zomer in met (hopelijk) een zonnige BBQ. Vanaf 18.00 staan de borrels en hapjes klaar bij 'Het Lokaal' Oliemolenhof 90 Amersfoort. Kom je ook?

Vaderdagactie in het Mondriaanhuis

Zoek je een origineel cadeau voor je vader? Neem hem op zondag 17 juni mee naar het Mondriaanhuis. Hij krijgt op vaderdag gratis toegang* tot het museum ?n een gratis taartje* bij een kopje koffie op thee in het Mondriaancaf?!

CareConnections en De Heer Software intensiveren samenwerking

CareConnections, bouwer van de Zorgapp, en De Heer Software, ontwikkelaar van het ECD PlanCare, werken al geruime tijd nauw samen. Dat bevalt beide partijen zo goed dat de partnerovereenkomst tussen de bedrijven is verruimd.

FuckUp Nights Amersfoort: vier het falen!

FuckUpNights (FUN) is een wereldwijd concept, bedacht in Mexico door een groep jonge ondernemers, waarin bad practises in het zonnetje worden gezet.

Amersfoortse op shortlist Boekverkoper van het jaar

De Amersfoortse Kirsten König van De Kinderboekwinkel in Amsterdam heeft de shortlist bereikt van de verkiezing Boekverkoper van het jaar. Dit maakte Stichting Elspeet vandaag bekend tijdens haar jaarlijkse conferentie.

De Matchbeurs; feest van ontmoeting en verbinding

Maandag 11 juni organiseert Matchpoint haar inmiddels bekende én succesvolle Matchbeurs in Hart van Vathorst. Namens de gemeente Amersfoort zal wethouder Stegeman de eerste match maken. Er worden ruim 150 bedrijven, scholen, maatschappelijke organisaties en burgerinitiatieven verwacht.

Hairstyling Palma V nieuw in Amersfoort Noord

Hairstyling Palma V is onlangs gevestigd op de Spaceshuttle 8 in de wijk Calveen in Amersfoort Noord. Een locatie vlak aan de A1 met gratis parkeerplekken. Praktisch voor klanten van binnen en buiten Amersfoort.

Bewegend leren in het onderwijs

Het nieuw in Amersfoort gevestigde bedrijf ‘Vital Today’ introduceert in Nederland een nieuwe manier om “Bewegend leren” te stimuleren. Door kleine en stille bureaufietsen te plaatsen onder het bureau van leerlingen kun je bewegen en leren tegelijk!

Wolter Strijker genomineerd voor deDutch Funeral Awards 2018

Amersfoort 30 mei 2018

Wolter Strijker afscheidsbloemen is genomineerd voor dé vakprijs voor uitvaartproffesionals.  De Dutch Funeral Awards 2018 in de categorie bloemen.

Bedrijfsleven nog niet klaar voor opvragen van privacygegevens

Met de invoering van de algemene verordening gegevensbescherming (AVG) heeft iedereen het recht van inzage in de persoonlijke gegevens die een bedrijf van hen heeft vastgelegd en met welk doel deze worden vastgelegd.  Maar hoe lastig is het om deze gegevens op te vragen?

Pagina's