Zakelijk lezersnieuws

Alfa Accountants en Adviseurs: 33e vestiging in Amersfoort

Amersfoort, 12 juli 2017: - Alfa Accountants en Adviseurs neemt met ingang van 1 november 2017 EQUITY Accountants & Adviseurs over. Daardoor krijgt Alfa er een vestiging bij in Amersfoort. Met die toevoeging komt het kantorennetwerk van Alfa op 33 vestigingen.

Marc Nieuwland nieuwe voorzitter VAB

Marc Nieuwland (58) is door de leden van de Vereniging van Amersfoortse Bedrijven (VAB) per 4 juli 2017 benoemd tot voorzitter. Hij volgt in die functie Pascale Broks op die door verandering van werkzaamheden het voorzitterschap heeft neergelegd.

Workshop: Opstellingen rond het thema De Tijd

Workshop: Opstellingen

rond het thema De Tijd.

"Opzij, opzij, opzij, maak plaats, maak plaats, maak plaats, wij hebben ongelofelijke haast. "

Praktijk voor beeldende therapie in Eemklooster gevestigd

Sinds 1 januari is er op het Eemklooster aan de Daam Fockemalaan 22 in Amersfoort-Zuid, de mogelijkheid om beeldende therapie te volgen. De praktijk is gespecialiseerd in emotie-regulatieproblematiek bij (jong) volwassenen.

Bewust Amersfoort wordt Bewust Eemland

Het netwerk Bewust Amersfoort viert dat zij haar honderdste lid heeft gekregen. Dit snel groeiende netwerk bestaat uit ondernemers die bewust ondernemen op het gebied van duurzaamheid, gezondheid en persoonlijke groei.

Winnares PuP Challenge

Het Amersfoortse POP UP PALLETS viert deze maand haar 5 jarig jubileum. Om dit te vieren heeft Pop Up Pallets een leuke Challenge bedacht... onder het motto van 'Wie jarig is trakteert!

'Ondernemers kunnen zorgen voor een kansrijk jaar voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt.'

Het jaarlijkse Matchpoint Ondernemersontbijt ging deze keer over Kansjaar.

DB KeukenGroep richt eigen opleidingscentrum voor monteurs op

Nunspeet - Als keuken- en sanitairspecialist staat Arma Keukens en Sanitair bekend om haar hoge kwaliteit van montage en service.

Cees Wiegel: Excelleren op basis van je talenten

Doe je waar je goed in bent, of ben je continu bezig beter te worden in zaken waar je geen talent voor hebt?

Lezing door Judith Webber: Kies en ze kiezen jou

Klanten en ook werkgevers weten niet vanzelf dat je bestaat en wat voor waarde je toevoegt. En dus weten ze ook niet waarom ze voor je moeten kiezen. Daar moet je ze een handje bij helpen, door superhelder te worden. Dúrf te kiezen voor wie je bent!

Pagina's