Zakelijk lezersnieuws

Cursus "Haarknippen en Styling" start op dinsdagavond 16 januari 2018

Een cursus Haarknippen en Styling start op dinsdagavond vanaf 16 januari in Wijkcentrum 't Middelpunt in Amersfoort. Na de cursus van 10 lessen kan je het haar van je partner, kinderen of kennissen knippen. Handig en voordelig.

Grote financiële dienstverlener verhuist kantoren naar Amersfoort

Vesting Finance, een grote dienstverlener binnen de financiële wereld, verhuist binnenkort haar kantoren naar Amersfoort. Op 27 november verhuizen de medewerkers van kantoor Hilversum naar het pand aan de Van Asch van Wijckstraat in Amersfoort.

Gratis gedragsadvies kat en hond

Vertoont uw hond of kat agressie, onzindelijkheid of vernielzucht? Kom dan langs op het gratis inloopspreekuur diergedrag.

Pronto introduceert high-speed bikes van Stromer

Daan Laseur is met zijn bedrijf Pronto aan een nieuw hoofdstuk begonnen. Naast de scooters waarmee de Amersfoorter al vanaf 2008 zijn brood verdient, verkoopt hij sinds kort de snelle e-bikes van het Zwitserse merk Stromer.

Misura Sartoria, de eerste vijf jaar

Misura Sartoria bestaat 5 jaar. Een korte video-impressie vertelt het succesverhaal van een uniek maatkleding atelier.

Welkomsfeest bij Natuurwinkel Emiclaer

Kom kijken, proeven en beleven tijdens ons Feestweekend!

Het team van Natuurwinkel Emiclaer en de nieuwe ondernemer Pieter Tent heten u van harte welkom tijdens dit weekend. Als welkom cadeau hebben we een aantal hele mooie aanbiedingen voor u en zijn er leuke proeverijen.

Online hondentraining

Hond Online is een eigentijdse manier om met je hond te trainen. Middels een E-book en videomateriaal kunnen hondenbezitters vanuit huis op hun eigen gekozen moment met hun hond trainen.

Training: in vijf stappen naar een krachtige content kalender

Ben jij ondernemer of communicatieadviseur en stoei je met het up-to-date houden van jullie communicatiestromen? Zoek je inspiratie voor goede content of praktische handvatten voor een goede content kalender? Mis dan de training 'In vijf stappen naar een krachtige content kalender' niet.

Workshop Droomopstellingen

Workshop

Dromen, cadeautjes voor jezelf

Droomopstellingen

Workshop Droomopstellingen, dromen, cadeautjes voor jezelf.

Workshop

Dromen, cadeautjes voor jezelf

Droomopstellingen

Pagina's