uit-cultuur lezersnieuws

Boetseercursus

Boetseercursus Amersfoort.

Ben je opzoek naar gezelligheid en wil je ontdekken wat je met klei kunt doen? Dan is deze cursus wat voor jou. Woensdag 6 september 2017 start er weer een nieuwe cursus van 12 lessen aan de Liendertseweg 322 in Amersfoort.

Lars van der Werf maakt een 'versje op maat' voor U.

Lars van der Werf reist het hele land door met zijn typemachine om zijn zo geliefde 'versjes op maat' te schrijven. Hij komt nu naar Riemer Boekhandel op zaterdag 9 september om mensen te verblijden met een persoonlijk versje.

Fien & Teun sluiten seizoen Openluchttheater033 af

In de zomermaanden genieten jonge kinderen en hun ouders elke vierde zondag van de maand van bijzondere voorstellingen op de zondagochtend in Openluchttheater033.

Workshop zelf je lijkwade maken.

Sinds 1991 mag je worden begraven of gecremeerd in een lijkwade, met een draagplank om de overledene te vervoeren. In andere culturen is het gebruik van een wikkeldoek heel gewoon, net als vroeger in onze cultuur. Het gebruik van een wade is sterk in opkomst.

Mayweather vs. Conor McGregor live te zien bij Vue Amersfoort

Bioscoopketen Vue zendt in de nacht van zaterdag 26 augustus op zondag 27 augustus de clash tussen bokskampioen Floyd Mayweather en UFC-ster Conor McGregor uit op het grote doek.

Thee-Matinee met Singing & Joy

Een muzikale thee-middag met zelfgebakken lekkernijen.

Iedere vierde zondag van de maand bent u van harte welkom op de thee bij onze bewoners op de Muurhuizen 102 in de binnenstad.

Vrije inloop mantradans- en buikdanslessen in Amersfoort

Wil je buikdanslessen volgen? En wil je eerst eens 1 les meemaken en je niet gelijk opgeven voor een hele buikdanslessenreeks? En dans je liever op zaterdag- of zondagochtend als op een doordeweekse avond?

Open Tuinen AmersfoortZaterdag 19 augustus zijn er zeven prachtige tuinen rondom Amersfoort open.

Rondje Tuinen Amersfoort

Zaterdag 19 augustus zijn er zeven prachtige tuinen rondom Amersfoort gezamenlijk opengesteld. Deelnemende tuinen zijn te bezoeken tussen tien uur 's morgens en vijf uur 's middags in Amersfoort, Stoutenburg, Ter Schuur, Leusden en Zeist.

Oude bekende terug in het Soesterkwartier

Op 1 september krijgt cafe/biljartcentrum Soesterkwartier een nieuwe eigenaar én een nieuwe naam: café Dhamarco.

Nieuwe eigenaar Martin Dhamarco is geen onbekende in het Soesterkwartier. Martin is in 1969 geboren in de Beukstraat,en opgegroeid in de Acaciastraat.

Kinderstadswandeling door Amersfoort !

Abe de Verteller nodigt alle kinderen uit Amersfoort en ver daarbuiten uit om met hem de stad te komen ontdekken!

Pagina's