uit-cultuur lezersnieuws

fluitiste Abbie de Quant en pianiste Elisabeth van Malde spelen in Mannenzaal

Ook dit jaar organiseert de Mannenzaal weer een aantal concerten in de serie "Mannenzaal Klassiek".

Droompop band Mayra Orchestra in Mannenzaal

Op zaterdag 3 maart zal de Nederlandse Droompop band Mayra Orchestra neerstrijken in Amersfoort voor een optreden in de Mannenzaal. Het optreden is onderdeel van Mayra Orchestra's betoverende voorjaarstour langs een aantal prachtige kapellen en kerken.

Paasspel: Jezus is gestolen!

Op zaterdag 31 maart, de dag voor Pasen, wordt in de Fonteinkerk een Paasspel gespeeld: Jezus is gestolen! Het is een theater- en muziekstuk dat speciaal voor deze gelegenheid is geschreven. Kinderen, tieners en volwassenen zullen allemaal hun bijdrage leveren.

Solo (strop) Daskunst Expositie in Museum Soest

Voorjaars vakantie voor de deur.....leuk cultureel uitje voor jong en ouder,

naar Museum Soest (1e etage) met veel nieuwe (strop) Das-Art kunstwerken

o.a. Escher...Mondriaan...veelzijdige kleuren en herkenbare creaties van Amersfoorter Cor van de Geest.

Vintage Experience Day

Heb je zin in een feestje? Kom dan naar de Vintage Experience Day op zaterdag 10 maart in Amersfoort. Neem een kijkje in onze mooi versierde showroom en vraag onze monteur het hemd van het lijf.

Dichtwerk: Amersfoorts podium voor poëzie en korte verhalen

Schrijvers en dichters dragen voor uit eigen werk, afgewisseld door een muzikaal intermezzo. Persoonlijk, aangrijpend, inspirerend, humoristisch, eigenzinnig. Voor liefhebbers van taal, proza, poëzie 1.0 & poëzie 2.0.

Op Expeditie met Bzzzonder Talent

Bzzzonder Talent gaat komende zomer op avontuur met kinderen in de leeftijd van 6 tot 15 jaar. Vier spectaculaire Expedities naar een eiland, een bos of op een zeilboot. Er zijn twee Expedities te winnen.

Sfeervol Passieconcert door Amer Consort in Amersfoort en Soest

Passieconcert "Historia des Leidens und Sterbens"

Vocaal ensemble Amer Consort brengt een sfeervol en bijzonder Passieconcert op zaterdag 24 maart 2018 20.15 uur in de Johanneskerk te Amersfoort en op zondag 25 maart 2018 15.30 uur in de Oude kerk te Soest

WeesErBijCafe Op de Catwalk

Welkom op de Catwalk!

Modeshow en lezing met Sari Fair Fashion. Wil je je meer bewust, duurzaam kleden en er leuk uitzien? Laat jezelf (man/vrouw) en anderen dit voorjaar verrassen in fair fashion!

Back to the Sixties en Seventies met Sixties Generation.

Op tweede Paasdag, maandag 2 april, staat restaurant De Hebberd geheel in het teken van muziek uit de roemruchte jaren '60 & '70, met een live optreden van de bekende Amersfoortse band Sixties Generation.

Pagina's