uit-cultuur lezersnieuws

Open Adventkerk, Kom d'r in!

Heb je behoefte aan rust, stilte of samen-zijn? Wil je je dankbaarheid uitspreken of heb je gebed nodig? Kom dan eens binnenlopen bij de Adventkerk. Op woensdagavond in de even kalenderweken ben je vanaf 19:30 uur meer dan welkom in onze kerkzaal!

Brayn introduceert: Loes van Roozendaal expositie

Kunstexpositie bij Brayn! Cultuur prikkelt creativiteit. Creativiteit leidt tot inspiratie. Brayn introduceert de fotografie en schilderijen van Loes van Roozendaal tijdens een expositie aan de Grote Koppel 12 in Amersfoort. Loes neemt je mee in haar kijken en haar zien!

Verlicht diner in Huis als museum - eten met inhoud - 21 december

VERLICHT DINER - 21 DECEMBER - HUIS ALS MUSEUM

TAGS: eten met inhoud - verrassend vegetarisch - bijzonder ambiance - tentoonstelling De Kunst van Verlicht Leven - gesprek en stilte - ervaring met alle zintuigen.

Nieuwe ledenexpositie De Ploegh

De zes nieuwe leden die in 2017 zijn toegetreden tot kunstenaarsvereniging De Ploegh exposeren tot en met 6 januari in het Cultuurhuis bij theater De Flint in Amersfoort. Met elkaar vormen ze een bont gezelschap met een breed palet aan artistieke technieken.

Fototentoonstelling 'De Raad van hier en nu'

Tien jaar geleden is fotograaf Remko Schotsman in Amersfoort komen wonen en sindsdien is hij geïnteresseerd in de manier waarop onze stad bestuurd wordt.

Winteravond op zaterdag 16 december met stamppottenbuffet bij eetlokaal Bartho 2.0

Zaterdag 16 december begint bij eetlokaal Bartho 2.0 de winter met een heerlijke stamppottenavond. Trek je wintertrui aan en kom van de winter proeven en genieten van de gezellige Kerstsfeer binnen.

Kerstdiner bij eetlokaal Bartho 2.0 op tweede Kerstdag

Op tweede Kerstdag kun je bij eetlokaal Bartho 2.0 genieten van een heerlijk driegangen Kerstmenu voor € 39,50. Team Bartho heeft een heerlijk driegangenmenu samengesteld. Er is keuze uit vlees, vis, wild of vegetarische gerechten en voor de kinderen hebben we een kindermenu voor € 15,00.

Swingend de Kerstdagen bij eetlokaal Bartho 2.0 op Kerstavond 24 december

Ook tijdens de feestdagen wordt er bij eetlokaal Bartho 2.0 van alles georganiseerd. Zo is op kerstavond, 24 december van 20.00 tot 24.00 uur Feest DJ Jesse aanwezig. Hij draait de mooiste kerstdjingels maar ook heerlijke dansmuziek uit de 70, 80, 90 en zero's.

Top 2000 quiz

Het leukste filiaal van het Top 2000 café is te vinden op het Eemplein in Amersfoort. Wij spelen namelijk op woensdag 27 december '17 in het KAdECafé een popquiz waarbij de hits en artiesten uit de 'lijst der lijsten' centraal staan: ACDC, Beatles, Coldplay, Daft Punk, Eagles, Fleetwood Mac …..

Arthur Japin geeft pop-up lezing en signeert op 16 december in boekhandel Veenendaal

Op zaterdag 16 december tussen 10.00 uur en 11.00 uur geeft Arthur Japin een korte lezing over zijn nieuwste roman Kolja in boekhandel Veenendaal. De lezing vindt plaats op de eerste verdieping van de boekhandel en zal ongeveer 15 minuten duren.

Pagina's