• Eigen foto familie

Geslaagde operatie baby Rebel in Amerika

AMERSFOORT Na een operatie in Amerika, gaat het goed met de Amersfoortse baby Rebel. De ruim negen maanden oude Rebel heeft een zeldzame ziekte en kon alleen in het buitenland geholpen worden. Na diverse inzamelingsacties, een benefietconcert en een stichting, kunnen de ouders vol trots zeggen dat de operatie geslaagd is. ,,We zijn super dankbaar dat het met onze dochter Rebel ontzettend goed gaat."

Jeroen van der Veer

Na weken van onderzoeken werd bij Rebel Hypothalamus hamartoom vastgesteld en een kleine tumor zorgde ervoor dat ze wel veertig aanvallen per dag kreeg. Omdat het haar groei in de weg kon staan, was een ingreep noodzakelijk.

Begin deze maand kon deze ingreep in Amerika gerealiseerd worden en nu laat haar moeder op de openbare facebook-pagina weten dat het goed gaat. ,,De operatie is geslaagd, ze heeft tot nu toe geen aanvallen gehad. Ze komt langzaam weer terug naar haar oude/nieuwe zelf. De onrust van de steroïde is een stuk minder en ze is iets minder opgezwollen. We zijn dankbaar voor alle vrienden van Stichting Rebel for a Cause die dit allemaal hebben mogelijk gemaakt."

Het herstellen duurt nog wel een tijdje, maar het gezin richt haar blik al op de toekomst. ,,Het begin is er en we kijken uit om nog veel te mogen betekenen vanuit Rebel for a Cause."

Label:

Baby Rebel